E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKaratay'dan tüketicilere müthiş çağrı---

Karatay'dan tüketicilere müthiş çağrı

Karatay'dan tüketicilere müthiş çağrı
27 Haziran 2014 - 19:01 borsagundem.com

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenme yöntemlerini anlattığı TV programında kasapları çok kızdıracak bir çağrı yaptı

Kamuoyunda protein ve yağlarla beslenme tavsiyeleri ve şekerli gıdalara karşı oluşuyla tanınan Kardiyolog Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı TV programında tüketicilere et boykotu çağrısı yaptı,

Balçiçek İlter'in Habertürk TV'deki programına konuk olan Karatay, özellikle Ramazan'da sağlıklı beslenmeyle ilgili tavsiyelerde bulunurken iftarda yenilecek gıdalar hakkında konuştu. Önce çorba ile midenin rahatlatılmasını tavsiye eden Karatay, daha sonrası için de tencere yemeklerinin önemine işaret etti. Mercimeğin faydalarını sıralayan Karatay'a, Balçiçek İlter, "Peki et yemeyecek miyiz" diye sordu.

"BULURSAK TABİİ Kİ YİYECEĞİZ"

Bu soru üzerine Karatay, "Bulursak tabii ki yiyeceğiz" yanıtını verdikten sonra, "Kimse birkaç gün et almasın bakın fiyatlar nasıl düşüyor" diye konuştu.

Balçiçek İlter de, "Şimdi bütün kasapları buraya toplayacaksınız. Daha önce de 'Kadınlar saçlarını yaptırmasın et alsın' demiştiniz" deyince Karatay şunları söyledi:

"Tabii ki kadınlarımıza o çağrımı yine yapıyorum. Ancak şimdiki durum farklı. Tam Ramazan üzeri et fiyatları katlandı. Biz buna spekülasyon diyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)