E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu'nun eşi İngilizmiş---

Karamollaoğlu'nun eşi İngilizmiş

Karamollaoğlu'nun eşi İngilizmiş
07 Mart 2018 - 10:48 borsagundem.com

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eşinin İngiliz olduğunu ancak Müslüman olup T.C. vatandaşlığına geçtiğini söyledi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, özel hayatına ilişkin ilk kez konuştu. İngiliz olan eşinin Müslüman olup Türk vatandaşlığına geçtiğini söyleyen Karamollaoğlu, İngiltere'ye eğitim için gittiği yılları anlattı.

Habertürk TV canlı yayınında Fatih Altaylı'nın konuğu olan Karamollaoğlu, özel hayatıyla ilgili ilk kez konuştu. Karamollaoğlu, İngiliz olan eşinin Müslüman olup Türk vatandaşlığı aldığını söyledi.

Fatih Altaylı'nın "Diyorlar ki, nasıl milliyetçilikten bahsediyor eşi İngiliz..." sözleri üzerine konuya giren Temel Karamollaoğlu, eşinin İngiliz olduğunu saklamadığını belirtti.

Temel Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Doğru ben İngiltere'de tahsil yaptım. Ortaokul liseyi Kayseri'de okudum. Oradan mezun olduktan sonra önce teknik üniversiteye girdim arkasından da Avrupa imtihanlarından birkaç tanesini kazandım İngiltere'ye gittim. Orada tekstil tahsili yaptım ve döndüm. Oradayken de eşimle evlendim. Kendisi bana en büyük destek veren kişi. İnancında ve yaşantısında çok titizdir.Hem Müslüman oldu hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Benim çocuklarımın çoğu 50 yaşının üzerinde.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (49)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lawrence09 Mart 2018 15:13

    Thomas Edward Lawrence de osmanlı vatandaşı olup arapları kışkırtmıştı.

  • sait08 Mart 2018 09:45

    chp liler chp ye oy verir mhp liler mhp ye akp liler akp ye...bu böyle gider partililer partisine oy verir.Türk halkı istediğine oy verir.

  • orasını boşverin08 Mart 2018 09:25

    orasını burasını boşverin de CHP liler şimdi saadete mi oy verecek?

  • sait08 Mart 2018 08:34

    onur mustafa koç un eşi yabancı değil Türk.Türkiye de yaşayan hristiyan bir ailenin kızı ve çok zenginler.dolayısıyle servet avcılığı söz konusu değil.

  • sait08 Mart 2018 08:30

    canbey adam 53 yıl önce evlenmiş.o zaman Türkiye yi yönetmeye talip değil.

  • Sadicim18 Nisan 2018 06:45

    Fetode 40 yil once girmis devletin icine

  • onur08 Mart 2018 07:07

    Allah sınır koymamış dünyadaki bütün insanlar birbiriyle evlenebilir önemli olan anlaşma sevgi saygıdır.Toplumlar arası hoşgörüyü artırır.Aslında teşvik edilmesi gereken bir olay.Fakat bazende oluyor ki yani insan tesadüfmü , gerçekmi yani düşünmeden kendimizi alamıyoruz.Genelde zenginlerin eşleri , çok servet yapmış veya önemli kişilerin eşleri hep genelde yabancı oluyor ve paralar yabancılara geçiyor.Koç grubuna bakın hepsinin eşleri yabancı , yani kötü bir şey değil ama yani evliliği servet avcılığına mı getiriyorlar.tarihdede öyle padişahlarımız hep ecnebilerle evlenmiş , doğan çocuklar melez oluyor.Yani kafa karıştıran bir durum gerçek bir evlilikse sorun yok övgü var sızma ajan şeklindeyse o düşündürür.

  • canbey07 Mart 2018 21:31

    sıradan bır vatandaşın yabancıyla evlenmesı benı ılgılendırmez ama türkıyeyi yönetmeye talıp sıyasetçılerın bır yabancıyla evlenmesı benı ılgılendırır arkadaş ruhunuda beynınıde batılılara satan çok sıyasetçıler görmüştür bu ülke aman dıkkat

  • bu dünyadan biri07 Mart 2018 21:25

    Bu adamı hiç sevmem, çünkü madımak olaylarında ihmali vardır. O gün insanlar alevi diye yakılıyordu, şimdi ise karısı İngiliz diye kendisi toplumsal linç ile karşı karşıya. Tayyip Beyin, Abdullah Gülün, Kılıçdaroğlunun da ırkı, dini, mezhebi sorgulanıyor bu ülkede. Peki ırkçılık yapanlara soruyorum. Irkçılık yapan Alman, İngiliz, Hollandalı, İsrail vatandaşlarına niye kızıyorsunuz. Sizin ne farkınız var onlardan. Hem ne kadar Türksün araştırdın mı? Belki senin de kanın da farklı ırkların kanı var. Bin yıl önce Anadoluda Türk mü vardı? Buradaki halk göç mü etti? Bak bu çağda yaşıyorsun, elinin altında internet var. Hadi aç bir şeyler araştır Mesela Anadoluda daha önce yaşayanlar nereye gitmiş bak bakalım.

  • bu dünyadan biri08 Mart 2018 11:06

    Düşüncelerime katılmayanların oranı çok yüksek. Buna alınmıyorum. Türk insanının büyük kısmının Irkçı olduğunu gösteren küçük bir oylama gibi olmuş. Kürt, Alevi, Rum, Arap, Rus, Alman, yani kimseyi beğenmiyorsunuz. İşte sorun burada, niye kimseyi beğenmiyorsunuz? Herkesi kendinizden neden aşağı görüyorsunuz?

  • cellad mahmut07 Mart 2018 19:48

    ingilizler tarih boyu dostumuzdur ve dost kalmıya devam edicekler.düşmanlarımız bizim içimizde kardeşim içimizde.yaşasın türk-ingiliz dostluğu.

  • dsd07 Mart 2018 19:01

    Ulen biz potamyalı olupta rol yapanı da gördük ...ingiliz ne ki...

  • bir yorum07 Mart 2018 18:45

    Kardeşim insanın eşi ingilizde olabilir afrikalıda amerikalıda.Önemli olan bu ingiliz eş mı6 ya çalışan bir casus mu.Öyle bir durumu yoksa o normal birbirlerini severek evlenmiş demektir.Bunda bir sakınca yok.Yani ittifakta yer almadığını söylediğinden dolayı bu haber yapılıyorsa o da bir müslümana yakışmaz bir durumdur.Bir müslüman başkasının ayıbını örtmesi gerekirken böyle normal bir durumu sanki çok kötüymüş gibi göstermek o müslümanın Allahın huzurunda günah kazanmasına sebep olabilir.İşte Kur'andan uzaksan her şeyi yaparsın kardeşim hem de din adına yapmaya kalkarsın.

  • abdo ağa07 Mart 2018 17:00

    Kimseyi küçümsemeyin başınıza gelir

  • ALPTUĞ07 Mart 2018 16:30

    Karısı ingilizmiymiş ,ingiliz vatandaşı olupta bkabinede yer alanlar, eşi ARAP olanlar öyle bir hale geldikki ne ararsan var TÜRKİYE ÇİÇEK PAZARİNA DÖNDÜ VAY HALİMİZE.

  • şirine07 Mart 2018 16:01

    esat da ingiliz değilmi halkına neler yaptı.

  • SAİT07 Mart 2018 14:27

    gerçekten ingiliz buna neden bu kadar şaşırıyorsunuz.Türklerle evlenen çok sayıda ingiliz var.

  • AAA07 Mart 2018 14:22

    AKP ye destek vermedi ya havuz medya yine işbaşında. ne olmuş ingiliz. veya fransız ise. göklere çıkarılan osmanlı padişahlarının yabancı uyruklu olmayan eşleri ver mıydı. hangi padişahın eşi türk ve müslüman idi. biri çıkıp söylesin. sonra gevelemeye başlasınlar.

  • TANJU07 Mart 2018 13:58

    ONU BUNU BİLMEM..CHP BUNUNLA VE HDP İLE İTTİFAK YAPACAKSA 30 YILLIK CHP Lİ OLARAK ASLA...ASLA...DÜŞÜNEMİYORUM BANA EYVALLAH...ARTIK YETER.

  • HAKAN07 Mart 2018 13:19

    Ne kadar enteresan!Bu işte bir iş var.Gerçekten İngilizmi yoksa?

  • ali07 Mart 2018 12:59

    Fikirlerini tartışan yok medyatik millet olduk sonra bizi aldatanları seçince dövünüyoruz haydi buyuk türkiye için fikirleri kıyaslayalım

  • KILIÇ07 Mart 2018 12:57

    PEK GÖZÜM TUTMUYOR SİYASET ÇİZGİSİNİ ANLAMAKTA ZORLANIYORUM ZATENDE OY POTANSİYELİ YOK DENECEK KADAR ZAYIF KAPANMAK ZORUNDA KALACAK GİBİ .

  • kemal07 Mart 2018 12:51

    bu memleketin insanları papazlardan yakasını kurtaramadığı sürece iki yakası bir araya gelmez....... mustafa kemal de buluşmak üzere

  • eee07 Mart 2018 12:36

    ben anlamadım. olumsuz mu bakmamız gerekli şimdi ? bu vatan millet için uğraşan herkes bizdendir. dinimizde soy ırk üstünlük yoktur. Ne kadar terbiyesizce yakıştırmalar. işine geldimi ailesıne kadar araştır. işine gelmedimi hiç bişe görme kör ol. Ahlak çöküntüsü bence bu durum.. Ayıp ayıp insan olsun bizden olsun.Afrinde her askerimiz tek partilimi? askerler sırtsırta veriyor orda hepsi bambaşka partili. ayıp ayıp...

  • Korku07 Mart 2018 12:33

    Fabrika satıp bina yaparak ülkenin kalkındığını iddia et, sonrada Sn. Karamollaoğluna çamur atmaya çalış. İstermisin saray SP ni kapattırsın :)

  • Adnan ALTUNTAŞ07 Mart 2018 12:32

    Akp ye oy veren biriyim, ve şu an akp nin çoğunluk poitikalarını ve bilhassa Toplumu kamplaştıran politikasını beğenmemem nedeniyle ,Temel Reis bizim aradığımız Siyasetçi Yapısıyla gönlümüze girdi ve oyumuzuda alacak,Eşine ingilizmiş vurgunuz kamplaştırıcı ve etik olmamış .

  • HASAN TOSUN07 Mart 2018 12:31

    O ZAMAN GENÇLİK ATEŞİ İLE İNGİLİZE YANDIN,DİN OZAMAN MİNDİ,ŞİMDİ YAŞLANINCA AYAKLARIN YERE BASTI,İNGİLTEREDE KALSAN ORALARDA PARTİ KURSAN OLMAZMI,BURDA BAŞIMIZI AĞRITIYORSUN

  • Stratejist07 Mart 2018 12:45

    Ben olsam SP den bu kadar çekindiğimi belli etmezdim.

  • Kerim07 Mart 2018 12:19

    Yeni bir oyun başladı.Saadet medya kanalı ile ön plana çıkartılıp son hamlede Akp Mhp ile ittifak yapacak..

  • Dünyadan haberin yok07 Mart 2018 18:35

    Uzaydaydın yeni geldin galiba :)

  • Okie Dokie07 Mart 2018 12:05

    Bu halkı kin nefret ve düşmanlığa tahrik etme suçudur. Kime ne insanların soyundan sopundan dininden inancından ?

  • Kerim07 Mart 2018 12:15

    Bravo Okie Dokie

  • can vatan07 Mart 2018 11:40

    hayırdır, düne kadar yerden yere vuruyordunuz, madımak zanlısı falan ,ne oldu ,ne değişti eşininde ingiliz olduğunu duyunca hemen atladınız sonra iyi,chp ,sadt hdp,ittıfk faln .gerçi sizde haklısınız çünkü sizin özünüzde var lawrensleri,conilerin,hansların..vs lerin uşaklığını yapmak..artık YÜCE TÜRK MİLLETİ sizi çok iyi taniyor ve biliyor!!!!

  • Bir Dost07 Mart 2018 12:38

    Kastetmiş olduğun kesimin SP ye oy vereceğini düşünüyorsan senin dünyadan haberin yok, kendi tabanına dikkat et derim.

  • Vatanperver07 Mart 2018 12:18

    Sizi de çok iyi tanıyor bu ülke ve vatandaşları

  • AynıOyunFarklıPerde07 Mart 2018 11:37

    Erbakan çizgisi ile alakası yok. O yüzden saadet partisi bu halde zaten. IYI partinin kökeni çok net belli olduğu için, başarılı olamayacak. Bu görüldü. Dış ülkeler de mühafazakar kesimden oy devşirmek için kendisini kullanacak.

  • Hüseyin A.07 Mart 2018 11:31

    Sayın Saadet partisini takdir ediyorum, duruşunu kırmızı çizgileri olan MHP gibi satmadı,... iyi parti ile birlikte yapılacak bir ittifak, yeni bir SAĞ'ın güçlü çıkacağını bize gösteriyor ve de gerekiyor..SAKIN HA SAKIN verilecek vaadetlere inşallah kanmazlar da duruşlarını bozmazlar, aynı şekilde İYİ parti de öyle, sağdan bu 2 partiye çooookkk oy akacak.

  • Hasan S.07 Mart 2018 12:00

    Saadet ve iyi parti aynı çizgimi? ne alaka :O

  • siyaset07 Mart 2018 11:26

    onu bilmeyenmi var esad ın karısının okul arkadaşı

  • Maalesef07 Mart 2018 12:20

    İyice saçmalamışsın.

  • turan07 Mart 2018 11:18

    dikkatleri üzerinde çekmeye başladı yeni bir lider doğuyor kimse bilmiyormu herzamanki gibi insalarlara ön yargıyla bakmışız, partiyi bir yere götüreceği belli başarılı olur bu dik duruşu ve bilgisi

  • alp07 Mart 2018 11:15

    BU ADAMI ÇOK ABARTTILAR..POHPOHLADILAR...BIRAKIN LAN SATAN HAYRINI GÖRSÜN...BU ADAMDAN HAYIR GELMEZ..KİM KULLANIRSA KULLANSIN

  • Levent Şanlıer07 Mart 2018 11:07

    Bravo Karamollaoğlu. Eski bir Akp'li olarak oyumuzu sana vereceğiz. İYİ Parti ile ittifak kurup sizi mecliste görmek istiyoruz.

  • Hasan S.07 Mart 2018 12:04

    iyi parti oyu yüzde 2 veya 3 saadet ile en fazla 4. bekle gör

  • hehe07 Mart 2018 11:01

    İttifaka çekemeyince vurun bel altına. Yemezler.

  • Hasan S.07 Mart 2018 12:05

    sen kendi ittifakına çek artık saadetten ne kadar potansiyel hayal ediyorsan boş boş hayalini kur

  • kurtul 07 Mart 2018 10:59

    Madımak oteli yandığında SİVAS belediye başkanı idi.Otelin perdesini tutuşturan belediyenin elemanı idi.Hatırlayın yakın koyuyum denen günü.Alevi sünni çatışması çıkarmak için yapılan düzenbazlıktı.Eli var demiyorum ama .Anlayan anlar.

  • bu dünyadan biri07 Mart 2018 10:57

    Şu insanların diniyle ırkıyla uğraşmayı bir bırakabilsek. Benim ırkım ve benim dinim gibi övünmeler kibirden ileri gelir. Onun da nedeni aşağılık kompleksidir.

  • POLAT ALEMDAR07 Mart 2018 10:52

    kendiside ilgilizdenden daha tehlikeli biri imiş.yazıklar olsun.