E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu: Bekçiler acil servislerde görevlendirilsin---

Karamollaoğlu: Bekçiler acil servislerde görevlendirilsin

Karamollaoğlu: Bekçiler acil servislerde görevlendirilsin
23 Eylül 2020 - 19:39 borsagundem.com

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hastanelerde yaşanan şiddet olaylarının önüne geçilmesi için çarşı ve mahalle bekçilerinin bir kısmının acil servislerde görevlendirilmesini önerdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Eğitim Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı değerlendirdi.

Şiddet olayının kabul edilemez olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, hastanelerde yaşanan şiddet olaylarının önüne geçilmesi için çarşı ve mahalle bekçilerinin bir kısmının acil servislerde görevlendirilmesini önerdi. 

Sözcü'nün aktardığına göre Karamollaoğlu şunları kaydetti:

"Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Buradan çok açık söylüyorum, geçmişte de bu problemdi. Özellikle de hastanelerin acil servisleri bu tür saldırılara karşı koyacak güvenliğe sahip değil. Korona sürecinde iktidarın hastanelerin özellikle yoğunluğu fazla olan hastanelerin acil servislerine daha fazla güvenlik mensubu ile korumaları icap eder.

Bir kişi orada meydana gelecek hadiseyi önleme şansına sahip değildir. Yüz binlerce adam alıyorsunuz aklımıza gelmeyen yerlere. Bir sürü bekçi alımı yapıldı, ne olur bir kısmını bunların acil servislere koyun. Bu kadar mı acizsiniz?"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru23 Eylül 2020 21:22

    hastanelerdeki güvenlik görevlileri kendini koruyamıyor polis şart, ülkeyi yönetenlerin kendisine olsaydı bu saldırılar yıllarca seyirci kalmazdı çoktan önlemini alırdı...

  • TAMİZ KARTALGÖZ23 Eylül 2020 20:53

    Cezalar çaydırıcı olsun bakın bir ALLAH ın kula kılını kıpırtadabiliyormu.Ülke suç cenneti oldu resmen.Eksiya lar ortamın kralı oldu.garibanlar ölsün.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU23 Eylül 2020 20:51

    Bu işin tek çözümü acil den içeriye kimseyi hastaneye almayacaksın.bu kadar basit.

  • TTR23 Eylül 2020 23:53

    OZMAN SEN ÖLÜM DÖŞEĞİNE DÜŞERSEN SENİDE ALMASINLAR.  CAHİL MAN KAFA.

  • ali23 Eylül 2020 20:12

    çok mantıklı bir tavsiye