E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Karadeniz Sahil Yolu’nda heyelan---

Karadeniz Sahil Yolu’nda heyelan

 Karadeniz Sahil Yolu’nda heyelan
06 Nisan 2022 - 13:54 borsagundem.com

Düzce ve Zonguldak ile Sakarya arasında ulaşımı sağlayan Karadeniz Sahil Yolu’nda heyelan meydana geldi. Büyük çapta çökme oluşan kara yolu, trafiğe kapatıldı.

Düzce ve Zonguldak illeri ile Sakarya arasında ulaşımı sağlayan Karadeniz Sahil Yolu, aşırı kar yağışının ardından eriyen kar sularının etkisi ile Akçakoca Edilli mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle çöktü.

Yol kullanılmaz hale gelirken, asfalt tamamen zarar gördü.Çökme sonrası yol, her iki yönlü trafiğe kapatıldı Jandarma ekipleri, Hemşin köyü sapak mevkiinde yolu kapatarak araçların geçişine izin vermedi.

Düzce- Sakarya istikametine gidecek araçlar ise köy içlerinde oluşturulan alternatif yollara yönlendirildi.Diğer yandan yaklaşık 50 metrelik kısmı zarar gören yol, havadan drone ile görüntülendi.

Bolu Dağı Tüneli’nde heyelan! Yol açma çalışmaları sürüyor

 

Zonguldak- İstanbul yolu heyelandan kapandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)06 Nisan 2022 17:15

    Heyelan CenabıAllah emri ol dedi mi olur. Betonda döksen, asma yolda yapsan fayda etmez. Amin bismillah. günah. sevap. tamam bu açıklama yeterlidir. yenisini yaparız...Demir yolu olsa nasıl olacak  ? işte o bantık ve düşünce ile kara yolu yaparsan ona da bişe olmaz.  Taa Çinden demir yolu geliyor İpek yolu neden bişe olmuyor ? eee ilim bilim matematik düşünce yapısı vb. vb. 

  • okiman0706 Nisan 2022 16:12

    yol yaptılar...yaparken iklim şartlarını da göz önünde bulundursalar....