E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaliteli tüfeğin adresi Şanlıurfa---

Kaliteli tüfeğin adresi Şanlıurfa

Kaliteli tüfeğin adresi Şanlıurfa
07 Ocak 2016 - 07:29 borsagundem.com

Şanlıurfa'da, girişimci Fatih Dağlıoğlu'nun kurduğu fabrikada üretilen ve soyadını verdiği av tüfekleri, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine ihraç ediliyor

Fatih Dağlıoğlu, geçen yıl Sırrın Mahallesi'nde kurduğu fabrikada ürettiği soyadını verdiği ve tescillettirdiği av tüfeklerini ilk olarak Libya'ya ihraç etti. Savunma sanayiine giren Dağlıoğlu, 15 kişinin çalıştığı fabrikada üretilen av tüfeklerini, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine ihraç ediliyor.
Üretim izni aldıktan sonra gelen talepler üzerine seri üretime geçtiklerini belirten Fatih Dağlıoğlu, siparişe göre ayda 500 ile 1000 arasında tüfek ürettiklerini kaydederek, şöyle dedi:

"Şanlıurfa'da 14 yıldır krom, tamir, bakım işlerine bakıyordum. 1 yıl önce kafamdaki projeyi hayata geçirerek, buraya bir silah fabrikasını kurduk. Burada yaptığımız tüfekler, AK 47 Kaleşnikof tüfeklerle bire bir aynı parça ve boyutlarda üretilmiştir. Markası da 'Dağlıoğlu' olarak tescillenmiştir. Rusya hariç diğer tüm ülkelere ihracatımız başlamıştır."

Fatih Dağlıoğlu, 'Fırat' adını verecekleri tabanca üretimi için çalışma yaptıklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)