E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKalın: Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak---

Kalın: Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak

Kalın: Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak
03 Şubat 2020 - 08:58 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İdbil'de rejim güçleriyle yaşanan çatışmada 4 askerin şehit olması ve 9 askerin yaralanması ile ilgili "İdlib mutabakatı hilafına yapılan bu saldırıya derhal karşılık verilmiştir." açıklaması yaptı.

Kalın twitter herabından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Rejimin açtığı ateş sonucu İdlib’te şehit olan dört askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum.

İdlib mutabakatı hilafına yapılan bu saldırıya derhal karşılık verilmiştir.

Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak, failler hesap verecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gnçlk03 Şubat 2020 11:18

    Nato nerede? Türk askerine nato askerine saldırı oldu. Güvenlik noktasından resmi bir devlet Türk askerine ateş açtı. Terör örgütünü tanımayan avrupa, esad resiminin saldırısınıda NATO gücüne saldırı oalrak görmüyor mu ? korede şehit veren abd askerini korumak zorunda kalan rahmetli menders döenmeminden bu yanaa saldırı olupda topraklarımız dışında şehit verdiğimiz bambaşka dönemdeyiz.

  • eee03 Şubat 2020 11:15

    ABD askeri vurulsa, İsrail yada Rus askeri.. şuan Esadın sarayına en az 5 roket nokta atışı gitmişti... Başkada bişe söylemek istemiyorum....

  • okan03 Şubat 2020 10:35

    Bu ABD nin adamına da gıcık oluyorum

  • ank03 Şubat 2020 10:20

    Askerlerimiz geri gelecekmi orda bekleyip durmayın şimdiye şam a kadar girmiştik pısırık bir millet değiliz devam edin harekata hepimiz hazırız

  • Ahmak group sizi 03 Şubat 2020 10:05

    Kanı yerde kalmaz belki ama günahları sizin boynunuza. ....

  • AhmetK03 Şubat 2020 09:22

    Guzel sozler ama gercek olmadıgını biliyoruz. Maalesef henuz oyle bir siyası askerı gucumuz yok. Heryere havaalanı yada stad yapmayı bırakıp o kaynakları sanayıye yada askerı argeye harcamalıyız. Kendı kaynaklarımız dısında baska ulkelerden de bılım adamı getırmelıyız( mesela pakistan- hindistan’dan cok kolay bilim adı getırılır)