E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmirliler CHP'den bıktı---

İzmirliler CHP'den bıktı

İzmirliler CHP'den bıktı
15 Eylül 2014 - 14:46 borsagundem.com

İzmir'de sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar, okulların açılmasıyla birlikte toplu ulaşım araçlarında izdiham yaşadı

Metro trenleri yine Sabah saatlerinde tıklım tıklım doldu. Otobüs sayısını azaltan büyükşehir belediyesine tepki gösteren vatandaşlar, yaşadıkları duruma isyan etti. İzmirliler, tepkilerini şu sözlerle aktardı: "Düzenli otobüs seferlerini daha sık yapsınlar. Metro da böyle otobüsler de böyle. İyi bir çözüm istiyoruz. Aktarmalarla metro birleşince yoğunluk arttı. Seferleri sıkılaştırsınlar, bir çözüm bulsunlar.

Biz her gün bu ulaşım araçlarını kullanıyoruz. Okullar da açılınca daha sık sorun yaşıyoruz. Her gün böyle burası. Hep sıra ve kuyruk var. Ama bir ufacık araba var. Bütün şoförlerle kavga ediyoruz, suçlu olan biz oluyoruz. Her gün bu rezilliği çekiyoruz. Metroda sıkışıklıksa inanılmaz bir rezillik, herkes birbirine giriyor. Sabahleyin metroya üst üste biniyoruz. Bu sabah saat 9'a kadar sürüyor. Bundan 3-4 hafta önce bu kadar değildi. Bu belediye kazandıktan sonra böyle oluyor. Kime sorarsanız sorun seçimden sonra böyle oldu. Biz de bunu anlamış değiliz.

Önünde kadın oluyor bazen. Diyorlar niye ittirdin. Arkamızda 30 kişi oluyor onlar ittiriyor. Biz ne yapalım. Kadın tabi anlamaz. Çoluk çocuk ezilecek içeride. CHP'ye, Aziz Kocaoğlu'na oy verdiğimize pişmanız. Yeni getirdiği sistem hem çocukları hem bizi rezil etti. Metro ve İZBAN binilecek gibi değil. Benim çocuğumun Buca'dan bornova'ya dört vasıta değiştirmesi gerekiyor. Bakalım bugün neler yaşayacağız, belli değil.'

Öğrenciler de sistemin düzeltilmesi için büyükşehir yetkililerine çağrıda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET TUNA31 Ekim 2014 11:57

    Sanki İstanbul'da metrobüslerde ezilmiyorlar, sanki İstanbul'da insanlar diri diri otobüslerde yanmıyor.. Üsküdar iki damla yağmurda Venedik oluyor, minibüsler yüzüyor..İzmir'liler medeni bir şehirde yaşamaktan memnun, bırakın CHP'ye saldırmayı.. Siz kadın katliamlarını, tecavüzleri görün, en fazla AKP şehirlerinde var.. İzmir en huzurlu şehir..

  • as15 Eylül 2014 22:20

    istanbulun her yeri rant kurbanı beton yığınları, nankörlük etmeyelim :)

  • Rıza15 Eylül 2014 19:05

    İBB'nin devam eden projeleri var. Kadir Topbaş boş durmuyor. izmir'de ne projeler var?

  • Guguk Kuşu15 Eylül 2014 18:16

    Sizler bir de Istanbul ve Bursa'yı görün...Sonra da İzmir'i öpüp başınıza koyun...13 km.1 saat 45 dakika sürdü....

  • azami15 Eylül 2014 18:01

    izmir istanbuldan daha yaşanılır bir şehir, ikisini de biliyorum seda , sen de bunu görmezden gelme

  • seda15 Eylül 2014 16:28

    izmir 4 milyon , istanbul 15 milyon resmiyette, gayriresmi 17milyon. ama istanbul'un ak parti geldikten sonra aldığı hizmetleri yok saymak nankörlük olur.

  • as15 Eylül 2014 16:14

    istanbul akp, izmir chp. istanbul daha beter izmirden. İstanbul daha kalabalık demeyin, günden güne daha kalabalık hale getiriliyor deyin

  • herkes15 Eylül 2014 15:44

    izmir değil tüm ülke bıktı.

  • kıro15 Eylül 2014 15:09

    bizde burada trafik rezilliği yaşıyoruz, ne farkı var istanbul un izmir den?

  • ohhhhhhhhhh15 Eylül 2014 14:50

    size herşey müsteak. alt tarafı belediyeyi ak partiye verecektiniz, izmir izmir olalı görmediği hizmeti görecekti. gidin chp'ye sorun ak parti(istanbul) ne yapmış!