E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de yeni korona virüs tedbirleri alındı---

İzmir'de yeni korona virüs tedbirleri alındı

İzmir'de yeni korona virüs tedbirleri alındı
11 Kasım 2020 - 20:49 borsagundem.com

İzmir'de İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla sokakta sigara içmek yasaklanırken, 65 yaş ve üstü vatandaşların 10.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkmaları kısıtlandı.

İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları kapsamında sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Yavuz Selim Köşger, korona virüs tedbirleri kapsamında yeni önlemlerin alındığını açıkladı. Karar kapsamında, 65 yaş ve üstü vatandaşların 10.00 ile 16.00 saatleri dışında sokağa çıkması kısıtlanırken, İzmir genelinde sokakta sigara içmek yasaklandı.

Vali Köşger yaptığı açıklamada, "Değerli İzmirliler; doğal olarak son günlerde depreme yoğunlaşmış bulunuyoruz. Ancak tüm dünyanın henüz değişmeyen gündemi korona, İzmir'de de tırmanışta. Depremin olduğu günkü rakamlara kıyasen bugün iki katından fazla bir artış gerçekleşmiş durumda. Bu bağlamda Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla İzmir'de sokakta sigara içmek ve 65 yaş üstünün 10.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkması yasaklanmış; Valilik kararıyla bazı kurumlar hariç kaç haftalık olduğuna bakmaksızın hamileler idari izinli sayılmıştır. Özel sektör mesai düzenlemesi çalışmaları da devam etmektedir. Temizlik, maske, mesafe kurallarına uyalım, sağlıklı kalalım" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de bugün 2693 yeni hasta tespit edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu11 Kasım 2020 23:19

    Bir büyük deprem daha olursa ne yapacak insanlar? Balkonu bile olmayan yamuk yumuk evleri 500-600 binlere sattırıp inşaatçı zengin ettiniz yıllarca. Mahallelerde bir küçük park bile bırakmadınız. Yine dört duvar arasına mahkum mu edeceksiniz insanları?

  • Uk11 Kasım 2020 22:50

    Sigara konusunda geç kalınmış bile nihayet

  • Erol g.11 Kasım 2020 21:11

    SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YÜZÜNDEN BİRKAÇ AYDA BİRKAÇ KİLO ALMIŞTIM BU YASAKCI UYGULAMALARLA/GIDIŞLE OBEZLİKTEN GİDECEĞİZ