E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de tren raydan çıktı---

İzmir'de tren raydan çıktı

İzmir'de tren raydan çıktı
03 Nisan 2015 - 20:00 borsagundem.com

Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treni, İzmir’in Torbalı ilçesi Pancar Tren İstasyonu yakınlarında raydan çıktı.

Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treni, İzmir'in Torbalı ilçesi Pancar Tren İstasyonu yakınlarında raydan çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treni saat 19.00 sıralarında Torbalı ilçesi Pancar Tren İstasyonu yakınlarında seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı raydan çıktı.

Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Meydana gelen kazada, ilk belirlemelere hafif yaralıların olduğu bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kafayı mı buldun04 Nisan 2015 01:36

    Fuego71... Ya sen İstanbul'u hiç bilmiyorsun ya da kafayı buldun. Ne içtiysen söyle de bilelim. İstanbul'da biri Sirkeci-Halkalı, diğeri Haydarpaşa-Gebze iki banliyö hattı vardı ve bu hatların diğer ulaşım araçlarıyla bağlantısı sınırlıydı. Şimdi bu hatlar modernleşiyor ve İstanbul'un çok büyük bölümünde de birbiriyle entegre olmuş metro ağı var. Anadolu yakasından Kartal'dan metroya bindiğin zaman hiç yer üstüne çıkmadan Avrupa yakasında Atatürk Havalimanı'na ya da Hacıosman'a gidebilme imkanı var.

  • Fuego7104 Nisan 2015 01:24

    Yine şanslısınız. İstanbul'da raydan çıkma ihtimali olan bir trenimiz bile yok. Raylar söküldü ve yerleri çamur deryasına döndü. 20 milyonluk metropolün bir demiryolu bağlantısı bile kalmadı. Şikayet ederken iki kere düşünün. O 85 yıl önceki ilkelliğin bile gerisinde olabilirdiniz

  • mirro03 Nisan 2015 20:27

    orada yine olmuştu çünkü raylar kurtuluş savasında döşenmiş bizimkilerd de 85 yılda bi arpa yol bile gitmemiş.özellikle izmirde yaşayan biri olarak çok üzülüyorum.güzerlim şehir lağam kokuyor........yazık yazık