E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİşte talep toplama tarihleri! Dofer halka arz oluyor---

İşte talep toplama tarihleri! Dofer halka arz oluyor

İşte talep toplama tarihleri! Dofer halka arz oluyor
08 Ekim 2023 - 16:07 borsagundem.com

SPK, Dofer Yapı’nın halka arz başvurusunu onayladı. Borsada satış tarihleri 10 ve 11 Ekim olarak açıklandı

Türkiye'nin öncü çelik hasır ve hazır demir üreticilerinden Dofer Yapı’nın halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından halka arz tarihleri de açıklandı.

Dofer Yapı'nın 41,75 milyon TL olan sermayesinin 55,75 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 14 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Mustafa Doğan’ın sahip olduğu 1,59 milyon TL, Yağmur Doğan’ın sahip olduğu 690 bin TL, Mert Doğan’ın sahip olduğu 690 bin TL ve Yasemin Doğan’ın sahip olduğu 30 bin TL nominal değerli B grubu paylar olmak üzere toplam 17 milyon TL nominal değerli payların satışı gerçekleştirilecek.

Paylar, Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile beher pay için 17,11 TL fiyattan 10-11 Ekim tarihlerinde Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla, DOFER.HE (ikincil piyasada işlem kodu DOFER.E olacaktır) işlem sırasında satışa sunulacak.

DOFER.HE'ye iletilecek emirlerde yalnızca (İptale Kadar Geçerli) emir geçerlilik türü kullanılacak. İlgili sırada maksimum emir değeri 290.870.000 TL olabilecek. Halka arza ilişkin emirlerin Borsaya iletilmesine aracılık eden üyelerin, emirleri Borsa birincil piyasasına iletirken kendi risk tanımlamaları çerçevesinde birden fazla emre bölerek iletmeleri halinde fiyat-zaman önceliğini haiz ilk emir dışındaki diğer emirler mükerrer olarak girilmiş olacağından dağıtıma konu edilmeyecek.

1 TL nominal değerli paylar 17,11 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Dofer Yapı Hakkında

Temelleri 1985 yılında Ankara'da atılan Dofer Yapı, bugün ülkemizin demir ticareti, çelik hasır ve hazır demir üretimi yapan öncü şirketleri arasında yer alıyor. Ankara Başkent OSB'de toplam 14.400 metrekare, Karabük OSB'de ise toplam 30.000 metrekarelik fabrika alanında üretime devam eden şirket, 7 üretim hattıyla sektöründe Türkiye’nin üretim kapasitesi açısından önemli şirketleri arasında bulunuyor. Alanında uzman 144 çalışanı, kuvvetli sermaye yapısı, üretim gücü, maliyet avantajı ve ticari araç filosu ile Türk Standartları’na uygun olarak ulusal ve uluslararası müşterilerine yüksek kalite ürünler sunuyor.

SPK onay verdi: 3 şirket halka açılıyor

 

SPK Başkanı Gönül: 80 civarında şirket halka arz için bekliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)