E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte AK Parti'nin oy oranı!---

İşte AK Parti'nin oy oranı!

İşte AK Parti'nin oy oranı!
02 Aralık 2013 - 10:51 borsagundem.com

CNN Türk’e konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Yüzde 51-52 gibi bir desteğimiz var" dedi...

Seçim barajıyla ilgili düzenlemenin pakette olmadığını belirten Atalay, bu konuda üç alternatif sunduklarını ve yeterince tartışılıp olgunlaşmadığı için bu pakette yer almadığını kaydetti. Atalay, Suriyeli sığınmacıların vatandaşlığa alınıp seçmen yapılacağı iddialarına ilişkin olarak da, “Vatandaşlık söz konusu değil. Çıkarılan belge yanlış ve eskidir. Kamplarda kalan sığınmacılara kimlik veriliyor” dedi. Atalay, MGK’da 2004’te imzalanan “Gülen Cemaati”ne yönelik eylem planını da içeren karar doğrultusunda cemaatin okul ve dershanelerine fişleme yapıldığı iddialarına ilişkin olarak da, “Bizim dönemimiz, her kesim için demokrasinin arttığı bir dönemdir. Özgürlük ve çalışma alanlarını genişletmişletme imkanı sunulmuştur. Fişleme yapıldığı iddialarına katılmıyorum” dedi.

AK PARTİ'NİN OYU

Bakan Atalay " Partinin hedefi en azından genel seçimin altına düşmemektir. Yüzde 51-52 gibi bir desteğimiz var. Seçimden sonra bunu korumamız çok önemli. Bu yerel seçimde genel seçimin altına düşmeyeceğiz gib duruyor. Bakanlar konusunda hükümetin kararı ne olacak bilgim yok. Bu hafta adaylarımız büyük orandan açıklanacak. Salı günü büyük kısmı grupta açıklanacak.İstanbul ve Marmara İstanbul'da açıklanacak. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan08 Aralık 2013 17:12

    2004 den bu yana cemaatçileri bürokrasiden temizlediniz oy oranınız yüzde 54 doğru. Az daha temizlerseniz yüzde 60 olacak.

  • ÖNDER02 Aralık 2013 11:37

    AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜŞ.İLK ŞOK YEREL SEÇİMLERDE GELİR.SONRASI ZATEN AMPUL PATLAR.

  • GÜLDÜRMEYİN02 Aralık 2013 11:24

    GEZİ'DE YAPTIKLARINIZ ORADA DURUYOR.SURİYE'DE YAPTIKLARINIZ ORTADA.AÇILIM DEDİĞİNİZ İHANET SÜRECİNİ HALKIMIZ HER GÜN İZLİYOR.GÜNEYDOĞU'YU PKK'LI KÜRTLERE VER KURTULLA BU HALKDAN OY ALAMAZSINIZ.YAKINDA PARTİNİZ YOK OLUP GİTMEYE ADAY.TIPKI ANAP GİBİ.

  • Göreceksiniz02 Aralık 2013 11:21

    Gezi Parkı direnişlerinde Halkımıza uygulattığınız şiddet ve zulümden sonra havanızı alırsınız ancak.Halkı böl,ötekileştir,Demokrasi'yi hiç bir yerde uygulatma,ülkeyi Diktatörlüğe ve Padişahlığa doğru götür.Sonra da % 51 oyumaz var de. Buna kargalar bile güler.

  • xxx02 Aralık 2013 11:13

    beşir çelik olmuş ,fotodan anladım.

  • biroltuncer02 Aralık 2013 11:10

    sandıklar açılınca göreceğiz

  • özdemir02 Aralık 2013 11:10

    Süper desene cemeate atılan kazıktan sonra oylarınız yükseldi. Yüzde 52 değil bel ki 62 olmuştur da farkında değilsinizdir.

  • hakan usta02 Aralık 2013 11:09

    suriyelilere gelince bonkör 30 sene prim ödetip emekli etmediklerine cimri olanlar yüzde 51 i çok beklerler. maymun gözünü açtı beyler.