E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da tepki çeken 'tatlı' kuyruğu---

İstanbul'da tepki çeken 'tatlı' kuyruğu

İstanbul'da tepki çeken 'tatlı' kuyruğu
08 Mayıs 2021 - 18:16 borsagundem.com

Pandemi sebebiyle “Tam kapanma” günleri yaşanırken, İstanbul’da bir tatlıcı önünde oluşan bu kuyruk dikkat çekti. Uzayıp giden kuyrukta yabancıların da yoğun olduğu görüldü.

Son günlerde artan patates soğan ve yardım kuyruklarının ardından İstanbul’da çekilen bu görüntüler ‘pes’ dedirtti.

Sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı “Tam kapanma” sürecinde kameralara yansıyan bu görüntüler, öğlen saatlerinde Bahçelievler, Şirinevler’de kaydedildi.

Bir tatlıcı önündeki uzayıp giden bu kuyruğu, ürün almak için bekleyenler oluşturuyor.

Çoğu bayram öncesi uygun fiyata ürün almak için bekleyenler arasında yabancı uyruklu kişilerin bulunması da dikkat çekiyor.

ABD'de Kovid-19 can kaybı 580 bin 904'e çıktı

Hindistan'da iki aslan koronaya yakalandı

Halk pazarları açıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakmaa virus09 Mayıs 2021 18:06

    ne yı pes dedırttı allah askına soyleyın.bırkere metrobuslerı haber yaptınızmı .ya pazar yerlerını neden mılletın ekmeğıne işine göz dıkıyorsunuz mıllet açlıktan olsunmu ıstıyorsunuz.tıcaret yapmak tatlı satmak  almak sucmu.o tatlı kuyrugundakı ınsanlar 10 gundur evlerınde kapalı yanı corona olma sansı sıfır  corona olanlarda hastanede nerden bulasacak korona ..korku ımparatorlıgu gıbısınız.mehmet ceyhan da aynı sızın gıbı mılletı korkutuyor..

  • TahTakiLiÇ09 Mayıs 2021 16:59

    Tatlı alınmaz yapılır, güzelliği burda.

  • azılı solcu09 Mayıs 2021 16:44

    devletimizin bu kuyrukta büyük vebali vardır.devletimiz yurdumun insanına tatlı yapıp bedavaya evlere servis edebilir ve bu kuyruklar da ortadan kalkar.sayın kılıçdaroğlu iktidara geldiği vakit bunu yapacak ve yurttaşlarımızın tatlı ihtiyacını giderecektir.kahrolsun faşizm.

  • Objektif09 Mayıs 2021 18:48

    Çok güzel hayaller.eEvde otur Her Şey Ayağına Gelsin bir elim balda bir eli yağda yaşa.Imtihan dünyasındayız çalışıp kazanıp yiyeceksin. Allah'ın emirlerinde yerine getirirsen O senin hayal ettiğin Hayat cennette sana verilecek .Sen imtihandayken soruları doğru yapmadan ödül istiyorsun. Acaba Baban sana karşılıksız kaç defa bir şey verdi.???

  • mtu09 Mayıs 2021 12:48

    Aptallaşmış millet; dün pazara çıktım, az kurulan tezgahlar sebebiyle erkenden biten pazarda açık kalan enginar tezgahı nasıl dolu görmelisiniz. Ben düzenli aldığım için sordum satıcıya abi bugün salatalık alamayan enginar aldı yetişemiyorum böyle pazar görmedim diyor. :D 

  • mantık09 Mayıs 2021 11:00

    Şahsen hazırladığım özel  ve çok basit karışımı  kullanıyorum!   Çok faydasını görüyorum!   İnsanlara çok ta faydalı olacağına inanıyorum  ancak  Borsa Gündem bunu yayınlamaz.  İnanıyorum ki bir zaman sonra  insanlık aslında bunun ne kadar basit bir ya da bir kaç önlemle  atlatılebileceğini  öğrenince  bu üst gurup  prof.  bozuntuları acaba vicdanları rahat olabilecek mi?  İlerlememiş vakalar için ve koruyucu hekimlikte çok güzel bir tavsiye var.  Herkes araştırsın!  Umarım doğrusunu  faydalı olanını bulursunuz. 

  • Kafkas09 Mayıs 2021 01:00

    Ulan yorumlara bakıyorum da yüzüne tükürulecek.insanlar bile değilsiniz. ucuz tatlı almak için bekliyor insanlar bayramda yemek için oda ayda yilda bir durumlari yok diye tatli yemeyedemi haklari yok,ucuz ekmek için bekliyorlar halk ekmek.onunde sofralarına koymak için,ucuz et için bekliyorlar et balık kurum önünde tencerelerine koymak için,bekliyor ucuz sebze meyve almak için tanzimde ,bekliyorlar ,is için iskurun önünde,bekliyorlar yardım parasi için ptt onunde fakir bekler fakirin beklemsi bile artik suc olmus millet aş iş derdinde açlık fakirlik covid den daha tehlikeli artık şu gelir dağılımın arasında ki.ucurumun adaletsizligin farkına varın şimdi bana 50 100 öncesinden zaman makinası gibi cevap verirsiniz bugünü yarını görmez anlamazsiniz

  • Sen09 Mayıs 2021 14:45

    Sen hitabınla kaybettin.

  • İkinci yorum09 Mayıs 2021 10:46

    Ucuz tatlı derken  ne kadar mesela?  Evde yapmaktan daha mı ucuz?   Hiç sanmam!  Kuyrukta bekleyenlerin açlık çekiyormuş gibi bir hali yok. Zaten oruç tutan da  bayağı azaldı!  Üstelik tutmayan kendini o kadar  belli ediyor ki sokak  ortasında yasağa rağmen çay sigara, bira içiyor.  Bazı ıssız ve tenha sokaklarda!  Bazı malum şehirlerde!  Şimdi bu sagısız öküzleri  Alllah yerin dibine batırsa bu sefer kimi suçlayacaksın mal oğlan?  Peki  fakirlik edebiyatı yapan  cenabet vekillerin  neden villaları kaçak çıkıyor. Çünkü meşrebiniz bozuk! Yalan pislik alışkanlık haline gelmiş!  Fakiri sokakta zengini balkonda hayvan gibi zıkkımlanmaya devam edin bakalım!

  • Denetim09 Mayıs 2021 00:39

    Marketlere çok fazla kişi alınıyor tamam 50 kişi deniyor belirlenen ama normalde 20 olması gerek.kafeler açıkken %50 dediler ama tıka basa aldılar denetim yok burdan kaybediyoruz

  • Ahmet sağlam 08 Mayıs 2021 23:47

    Hani açtuk fakirdik asgari ücret yoksulluğun altındaydı ne oldu.eski bakan doğru söylüyormuş bu ülkede yoksulluk yokmuş...muhalefet nerde azınlık 2-3 fakiri yakalayıp göz boyuyormuş demek.bir ülke halkı açız deyip tatlı almak için uzun kuyruk oluyorsa açlık hikaye yada ekmek yok tatlı yiyorlar.ver zammı devletlüm çok eğlenecağuk çok...

  • Ali Haydar08 Mayıs 2021 23:13

    Polisi vs.si Bu manzarayı görüyor görmüyor, görmezden geliyor, arkasını dönüyor.

  • Kimse08 Mayıs 2021 22:56

    Pidede aynısı durum.ya insanlar bi garip ya.takmıyor kimse.vaka 10 bin dúşecek gene aç çıksın 30 bin kışı bekle gene kapat.bu iş böyle olmaz.tatlıda yeme arkadaş ya.tam kapanma olmadı zaten 10-17 arası herkes dışarda,market kasap kuruyemiş diye.denetim yok

  • melek08 Mayıs 2021 21:25

    ne tatlısı bu. yasaklı günde kuyruk olunuyor:)) 

  • Vahap08 Mayıs 2021 21:16

    Zıkkımın kökünü yisinler.

  • okiman0708 Mayıs 2021 19:34

    neresi tam kapanma???? bi biz mi evlerdeyiz????

  • Ali08 Mayıs 2021 19:02

    Bunlar hep düzmece. Bayramda bile bile büyüklerimizi ziyarete gidemiyoruz. Bşzim gibi Sosyal bir millet gezegende yok bizi bile ne hale getirdiler.

  • Kovid-19 PANDEMİ08 Mayıs 2021 19:01

    Milletim bi kısmı son derece bilinçsiz. Ya hiç haber vs seyretmiyorlar yada ne kendilerine nede ailelerine karşı sorumluluk duymuyorlar... 1,5-2 metre arayla durmak için nasıl düşünmeleri lazım acaba

  • Temel08 Mayıs 2021 18:40

    Sirinevlerin %80 3 dünya ülkelerinin ne kadar ipsiz sapsiz orada yaşıyor bu kuyruk ne ki dahası binlercesi milyonlaracsi var

  • emre09 Mayıs 2021 14:26

    memelektin her tarafını sarmışlar zaten o tipler bir de kuyrukda yabancılar da var diyor bu resimlerden de mültecileri kast ediyorlar her halde.

  • Sehirli09 Mayıs 2021 06:37

    Gungoren bagcilar esenler tarafi daha da berbat.