E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da sahte aşı kartı operasyonu---

İstanbul'da sahte aşı kartı operasyonu

İstanbul'da sahte aşı kartı operasyonu
07 Eylül 2021 - 09:27 borsagundem.com

İstanbul'da, sahte aşı kartı düzenlemek suçlamasıyla 6 kişiye operasyon düzenlendi. Özel bir hastanede çalışan 3'ü hemşire 6 kişi operasyonla gözaltına alındı. 3 hemşire tutuklandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekipleri ihbar üzerine hareket geçti. Sahte aşı kartının düzenlendiğini tespit etti. Aylar süren teknik takibin ardından operasyon düzenlendi. CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın haberine göre özel bir hastane çalışan 3 hemşire ve organizasyonda yer alan 3 kişi olmak üzere toplam 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan hemşireler nitelikli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla tutuklandı. Diğer üç zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hemşirelerin cep telefonlarına el konulurken WhatsApp kayıtlarında suç unsuru olan yazışmalar tespit edildi. Vurulmayan aşıların akıbeti araştırılırken İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü de olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

Yoğun bakımda yatanların yüzde 51'inden fazlası aşısız

 

12 yaş ve üzeri için aşı randevusu açıldı

 

12 yaş üstüne veli onayıyla aşı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sedat07 Eylül 2021 11:08

    MİDECANA MIYMIŞ

  • Mucise Reis ;)07 Eylül 2021 11:00

    Ya neden böyle ?... ABD de bir sorun arkadaşınıza özel otomobil ile birine çarpıp kaçmanın bedeli nedir ? Otomobil kullanan kişi, bir insan açarpmamak için ne kadar dikkatle otomobil kullanıyor ?.... İngilterede sorun arkadaşınıza, otomobilinizi siz varken biri soymaya çalışıyor, ama o soyguncuyu yakalasanızda evirip çevirmeden, polisi aramanız istenşyor, soyguncunun gözüne bir yumruk atın hak etti diye, neler oluyor. ? Hepsi kanun, kanunu bilen bireyler, haklarına sahip insanlar, öğretilen, bilgilendirilen bilinçli bireyler. Ülkemizde ne hakla böyle bir dümene girmişler ? ne cezasını bilirler, ne alacakları cezadan korkarlar, enfazla göz altına alınır sonra salarlar derler, yada 1 yıl en kotuy yatar çıkarım derler.. İşte burada sistemi oturmamış devlet ve kanunları var. Yabancılarda katakulli edecek kişi, önce ne ceza alabileceğini hesaplıyor, bizde ise nasıl olz bişe olmaz salarlar denılerek her işi insan atlıyor.