E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da gece yarısı IŞİD operasyonu---

İstanbul'da gece yarısı IŞİD operasyonu

İstanbul'da gece yarısı IŞİD operasyonu
18 Ekim 2015 - 07:03 borsagundem.com

Pendik'te 17 adrese düzenlenen eş zamanlı baskında yabancı uyruklu 50 kişi gözaltına alındı

İstanbul Pendik’te terör örgütü IŞİD'e yönelik eş zamanlı  operasyonda, Suriye ve Irak'taki çatışma bölgelerine gidecekleri belirlenen  yabancı uyruklu yaklaşık 50 şüpheli gözaltına alındı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süreli teknik ve fiziki  takip sonucu, kısa süre önce yurt dışından gelen çok sayıda yabancı uyruklu  kişinin Suriye ve Irak'taki çatışma bölgelerine gideceklerini belirledi. 
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Operasyonun devam ettiği ve baskın yapılan adreslerdeki aramaların  sürdüğü öğrenildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Devam 18 Ekim 2015 11:23

    Ama onlar iyi teroristtir dokunmayın onlara seneye onlara Nobel ödülü verilecek iyi bomba patlatiyorlar ve çocuk coluk demeden masum insanları öldürdükleri için listede isimleri varmı aralarında canlı Bombacı varsa eylem yapmadan gözaltı yapılmaz sayın başkan öyle diyordu binlerce insan olsun Adelet Bakanı tebessüm etsin dokunmayın onlar istediği gibi halkı oldursunler