E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul trafiği durma noktasına geldi---

İstanbul trafiği durma noktasına geldi

İstanbul trafiği durma noktasına geldi
11 Aralık 2019 - 19:48 borsagundem.com

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e çıktı. Yoğun trafik nedeniyle TEM Otoyolu ve D 100'de uzun araç kuyrukları oluştu.

İstanbul'da akşam saatlerinde yoğun trafik etkili oldu. Yoğunluk, hem Avrupa hem de Anadolu Yakasında özellikle TEM Otoyolu ve D100 Karayolunda etkisini gösterdi. Saat 19.00'da yüzde 76'ya varan yoğunluk nedeniyle D-100 Karayolunun bazı noktalarında trafik durma noktasına geldi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AK TROPLER12 Aralık 2019 10:51

    Ak troller hep eleştiri yapıyorsunuz. Bir kere proje le çıkın karşımıza ak troller. Projeniz var mı? hep laf hep laf. Bir kerede icraatınızı görelim. yıldır AKkpli belediyeler yönetti. Trafik sorununu çözecem dediler söz verdiler, halkda özülmedi hepsini gönderdi. Bir kerede proje ile çıkın milletin karşısına aktroller. Hep eleştri ama ortada icraatınız yok. Bir çok ilçe belediye, sorunlu yollar zaten akkebe belediyesinin olduğu yerler. )) imamoğlu bar neyse.. İmamoğlu varsa Çözüm de var... Oturun evinizde kapınızdaki bedava sütü ve 75 kuruşa Türkiyenin en ucuz ekmeğini yiyin. Daha yeni başlıyor herşey ..)) 

  • :)12 Aralık 2019 10:48

    25 yılda istanbul trafiiğini çözemeyenler 4 aylık başkandan mucize bekliyor )) 25 yıldır susan troller.. bugun istanbulda trafik sorunu olduğunu fark ediyor. samimiyer sıfır. şeref ve onur sıfır. ahahah dahada bizleri inatlaştırıp.. İNADINA İNADINA İMAMOĞLU DEMEYE SEVK EDİYORLAR.

  • mehmet yılmaz 12 Aralık 2019 01:00

     Parselci ekrem nerdesin ?fransada sarı yelekmi giydin ?

  • Miroğlu 11 Aralık 2019 22:33

    Imamoglunun bir projesi vardir mutlaka. Hepsini kucaklasin hazir trafik durmusken. Imam abileri kurban olsun. Eskisehirin suyuna yaptigi zamlar gibi suya buldugu cözüm ü burayada bulur. Sayin imamoglu bu sefer nerde Yine fransada mi.

  • Pala11 Aralık 2019 21:51

    Hep imamoglunun suçu. 6 ayda istanbulu batırdı, ne su kaldı iskide ne de trafikte açık yol. 6 ayda nasılda dolu barajları boşaltın sen?

  • mtu11 Aralık 2019 20:37

    kanal projesi bitsin en iyi gün olur bu yoğunluk