E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Havalimanı'nda rüzgar iniş ve kalkışlara izin vermiyor---

İstanbul Havalimanı'nda rüzgar iniş ve kalkışlara izin vermiyor

İstanbul Havalimanı'nda rüzgar iniş ve kalkışlara izin vermiyor
30 Aralık 2019 - 14:39 borsagundem.com

İstanbul'da etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar hava trafiğini de olumsuz etkiledi. İstanbul Havalimanı'na iniş yapamayan uçaklar Marmara Bölgesi üzerinde tur atmak zorunda kaldı.

İstanbul’da saatte 65 kilometreye kadar ulaşan rüzgar, hava ve deniz taşımacılığını olumsuz etkiliyor. Airporthaber'e göre, İstanbul Havalimanı'na inecek uçaklar hızı 45 knota kadar çıkan rüzgar nedeniyle iniş yapamazken, Marmara Bölgesi üzerinde tur atmak zorunda kaldı. Bazı uçaklarsa iniş yapmayı denedi ancak şiddetli rüzgar nedeniyle pisti pas geçmek durumunda kaldı.

Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapacak uçaklarsa yaklaşık yarım saatlik gecikmelerle havalanabiliyor.

Dünyadan havacılık verilerini sunan flightradar24 sitesine göre, İstanbul Havalimanı bugün dünyada en fazla rötarın yaşandığı 5. havalimanı oldu. İstanbul'da bugün İDO ve BUDO deniz otobüsleri de bazı seferlerini iptal etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oflu31 Aralık 2019 00:45

    İnsinler corluya

  • misafir30 Aralık 2019 18:25

    Atatürk Havalimanı nı mumla arayacaksınız....

  • AAAA30 Aralık 2019 18:10

    bu devasa havalimanına milyarlarca dolar yatırım yapanlar bunu hesaba katmamışmıydı?    bakalım bu fiyaskoyu nasıl açıklayacaklar, ülkemizde yapılan projeler ve yatırımlar  bilimsellikten uzak malesef rant  hırsıyla  yapıldığı için böyle sonuçları da yaşıyoruz, aynı şey inatla ve ısrarla savunulan kanal istanbul için de geçerli,  ancak ne yazık ki bu yanlışların faturasını yalnızca  AKP ye oy verenler değil hep birlikte ödüyoruz. şehir hastanesi yapılır faturası bize, otoyol yapılır faturası bize, köprü yapılır faturası bize çıkıyor. AKP seçmeni bu faturalardan muaf değildir herhalde, kazanan kim? Tabi ki yandaş müteahhitler ve onlara ihale edenler.

  • Tam komedi30 Aralık 2019 15:08

    Yok canım daha neler !!! Avrupanın en en en büyük ve en sükseli havalimanı yanlış yere mi inşa edilmiş !  Bakın trol efendiler bu habere yorum yazamaz !!! 

  • ase30 Aralık 2019 19:12

    komedi sensin efendi. ataturk olsaydı ordada ayni sey olcakti. öyle bi haber yazmiski sanki baska hicbir havaalaninda ruzgar olmuyor