E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyeti'nde izinler iptal---

İstanbul Emniyeti'nde izinler iptal

İstanbul Emniyeti'nde izinler iptal
20 Temmuz 2015 - 22:22 borsagundem.com

Suruç’ta 30 kişinin öldüğü canlı bomba saldırısı sonrasında İstanbul polisinde izinler iptal

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Suruç’ta 30 kişinin öldüğü 104 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısı sonrasında izinleri iptal etti. 12 saat çalışıp 24 saat dinlenen İstanbul polisi 12 / 12 sisteminde çalışacak. 24 saatlik izin süresi 12 saate düşürüldü.

Söz konusu düzenleme İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Şahin imzalı yazıyla tüm birimlere yönlendirildi.

Yeni çalışma düzeninin bildirildiği yazıda "İlimizde gerçekleşmesi muhtemel toplumsal olaylarda vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak ve il genelinde alınacak olan emniyet tedbirlerinde aksaklıkların yaşanmaması amacıyla tüm birimlerin, 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat 19.00’dan itibaren ikinci bir emre kadar 12/12 çalışma sistemine göre görev yapması hususu; Valilik makamının onayı ile uygun görülmüştür" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever20 Temmuz 2015 23:36

    Polis gerçekten çok sabırlı. Bütün olumsuz şartlara rağmen görevinden taviz vermiyor. Bir gün polisler yeter artık deyip başkaldırırsa memleketin halini düşünemiyorum. Polisinin hakkını vermeyen bir ülkede yaşıyoruz.

  • musa20 Temmuz 2015 22:36

    Polisin ailesi var mı yok mu hiç düşünen yok ne biçim bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim çıkarmışlar bi 2. Emir kafalarına göre çalıştırıp ve hakettiği maaşı bile vermiyorlar bu dünyanın diye tarafında var sorarlar adama...

  • tespit20 Temmuz 2015 22:33

    Maaşa gelince zam yok çalıştır polisi kafana göre hakkını verme ohhh ne güzel memleket....