E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrailli bakandan 'insanlık dışı' paylaşım---

İsrailli bakandan 'insanlık dışı' paylaşım

İsrailli bakandan 'insanlık dışı' paylaşım
18 Ekim 2023 - 06:57 borsagundem.com

Filistinlilere karşı nefretiyle bilinen Ben-Gvir, Gazze Şeridi'ndeki el-Ehli Baptist Hastanesinin bombalanması sonucu 500 kişinin öldüğü saldırıdan sonra, sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımda bulundu

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Ben-Gvir, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde Filistinli grupların elindeki "İsrailli esirler bırakılmadığı sürece bölgeye yardım yerine yüzlerce ton patlayıcı girmesi gerektiğini" yazdı.

Filistinlilere karşı nefretiyle bilinen Ben-Gvir, Gazze Şeridi'ndeki el-Ehli Baptist Hastanesinin bombalanması sonucu 500 kişinin öldüğü saldırıdan sonra, sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

''İNSANİ YARDIM DEĞİL, TONLARCA BOMBA...''

X sosyal meyda platformundan yaptığı paylaşımda Ben-Gvir, "Hamas elindeki rehineleri serbest bırakmadığı sürece Gazze'ye girmesi gereken tek şey, bir gram insani yardım değil, Hava Kuvvetleri'nden yüzlerce ton patlayıcıdır." ifadelerine kullandı.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra,İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu ölenlerin sayısının 500'e yükseldiğini belirtmişti.

İran: Amerikan-İsrail bombalarının ateşi yakında Siyonistleri saracak

 

İsrail'in sivillere yönelik saldırısına tepki yağdı

 

İsrail hastaneyi vurdu: Yüzlerce ölü var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran18 Ekim 2023 18:03

    Ey hamas yanlış yaptın.  Bak bu itlerin meclisini basıp Başnakan C.başkanı ve bunları rehin alsaydın bu şerefsizler Gazze kampına bile yaklaşamazlardı.  Canavarın başını keseceksin kuyruğunu değil.

  • E.g.18 Ekim 2023 11:14

    KUTSAL KİTAP TEVRAT'TA "DİNA ŞEKEMLİLER KISSASINDA" (YUSUF HARİÇ) YAHUDA VE ERKEK KARDEŞLERİNİN SÖZÜNDE DURMAYAN "SÜNNET YALANIYLA" DAMATLARI OLACAK ŞEKEMİ BABASINI VE YAKINLARINI KANDIRDIKTAN SONRA ONLARI ÖLDÜREN SONRA MALLARINI YAĞMALAN İNSANLAR OLDUĞU YAZILIDIR YİNE AYNI YALAN/HİLELER İLE İNSANLARI KANDIRDIKTAN SONRA ÖLDÜRÜYORLAR PARALARINI ÇALIYORLAR EVLERİNE ZARAR VERİYORLAR ARAZİLERİNE EL KOYUYORLAR ARADAN BİNLERCE YIL GEÇSE DE BAZILARI HALÂ HİÇ DEĞİŞMEMİŞ

  • Mucise Reis : )18 Ekim 2023 11:00

    Şunun bir tipine bakarmısınız  hiç insana benzeyen bir yanı varmı .

  • BİLAL 19 Ekim 2023 08:27

    EVET ALLAH ONUDA İNSAN DİYE YARATMIŞ AMA KARAKTERSİZLİĞİNİ YÜZÜNE YANSITMIŞ İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ KARAKTERSİZİN TEKİ O KADAR MAHSUN İNSANA BOMBAYI UYGUN GÖRMÜŞ 

  • FİNANS DÜNYASI18 Ekim 2023 10:58

    GAZZEDEN SALDIRILARI HAMASIN İÇİNE SIZIN BUNLARIN AJANLARI BİLİNÇLİ YAPTIRDI ÇÜNKÜ İSRAİL İÇERİDE BÖLÜNMEK ÜZERE İDİ BİRDE ABD VE AVRUPA EKONOMİLERİ SIKINTILAR İÇİNDE YÜZMEKTE OLUP, BUNLARDAN ÇIKABİLMELERİ İÇİN BÖYLE SAVAŞ ORTAMLARI OLMALI YOKSA BUNLAR BATARLAR.BİRDE İSRAİL SON BİR DARBE VURARAK BİR KAÇ MİLYONLUK FİLİSTİNLİYİ DAHA KATLİAMLARI YAPARAK TAMAMEN BİTİRMEK İSTİYOR İDİ BUNUDA YAPTILAR.

  • tv18 Ekim 2023 09:16

    bu o çoçukları insan olamaz  şeytanın pç  bildigin kan içiyorlar   

  • caner18 Ekim 2023 08:52

    Bu namussuzlar Domuz ile beslendikleri ,için İnsanlık ile alakaları olmaz, O yüzden bu Domuz sürülerine anladığı dilden konuşulması gerekli, Neten yahu domuzunun açil  pis dili kesilip Kafası kopartılmalıdır,

  • canere cevap18 Ekim 2023 10:03

    sen ona anladığı dilden cevap verebişmen için bilim e önem vermen gerek ülke olarak, bilim olursa teknoloji olur,teknoloji olursa güç olur...

  • BİRİSİ18 Ekim 2023 09:46

    Yahudiler domuz yemez, günah. Zaten insan karakterinin yemeyle içmeyle alakası yoktur. Bizdeki müslüman geçinenler domuz yemiyor ama haram yemekte sakınca görmüyorlar. Bunca zenginleşme başka nasıl olur ki?