E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail, Mısır mevzisini vurdu---

İsrail, Mısır mevzisini vurdu

İsrail, Mısır mevzisini vurdu
22 Ekim 2023 - 19:47 borsagundem.com

İsrail-Hamas çatışmaları 16. gününde devam ederken, Gazze bölgesine yığınak yapan İsrail ordusu, Mısır’a ait bir noktayı yanlışlıkla vurduğunu açıkladı.

İsrail ordusu, Mısır sınırına yakın Kerem Ebu Salim bölgesinde Mısır’a ait bir noktanın yanlışlıkla hedef alındığını duyurdu.

İsrail ordu sözcülüğü yaptığı yazılı açıklamada, “Kısa bir süre önce İsrail ordusuna ait bir tank, yanlışlıkla sınıra yakın Kerem Şalom (Kerem Ebu Salim) bölgesinde bir Mısır mevzisini, ateş açarak vurdu.” ifadelerine yer verildi.

Olaya dair araştırmaların başlatıldığı bilgisine yer verilen açıklamada, başka detaya yer verilmeden “yaşanan olaydan üzüntü duyulduğu” kaydedildi.

Mısır makamlarından ise olaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Netanyahu'dan Lübnan'a tehdit: Hayatının hatasını yapar

 

Gazze'de 1873 çocuk hayatını kaybetti

 

Türkiye'den Gazze'ye sağlık desteği

 

Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANS DÜNYASI22 Ekim 2023 22:19

    abd ve ab ülkeleri ekonomileri SOS vermekte bundan tek kurtuluşları var küresel bir savaşlar çıkarsınlar ki silah sanayileri çalışsın yoksa batacaklar veya ekonomileri çökecek.

  • OKU-DÜŞÜN23 Ekim 2023 11:06

    Yalnızca Müslüman ülkeler boykot etse ABD Katilinin ekonomisinin batması için yeterli. Filistin bizim ülkemizdeki gibi kurtuluş savaşı vermekte, Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

  • Vatandaş23 Ekim 2023 11:03

    Onlar batarsa tüm dünya ekonomisi batar.