E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail ajanları Suudi Arabistan'da---

İsrail ajanları Suudi Arabistan'da

İsrail ajanları Suudi Arabistan'da
13 Eylül 2020 - 11:53 borsagundem.com

Suudi Arabistan yönetiminin, hapishanelerindeki Filistinli tutukluları İsrailli ajanlara sorgulattığı ortaya çıktı.

Tutukluların haklarında bütün bilgilere sahip olan İsrail istihbarat ajanları tarafından İbranice sorgulandıkları bilgisi, aileleri tarafından haber kaynaklarına ulaştırıldı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, MOSSAD ajanlarının onlara Filistin ve dışındaki bağlantılarını açıklamaları yönünde baskı yaptıkları belirtildi. Filistin’le ilgili davalarda yeterli tecrübeye sahip olmadıkları gerekçesiyle İsrail ile işbirliği yaptıklarını öne süren Suudi yetkililer, özellikle Hamas dosyalarının İsrail’in güvenlik meselesi olduğunu savundu.

Suudi Arabistan’da Filistin davası ve Hamas hareketine mali destek sağlamakla suçlanan 68 kişi 2019 yılının Şubat ayında tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan Filistin, Ürdün ve onlara destek olduğu gerekçesiyle 10 Suudi vatandaşının ilk duruşması 8 Mart’ta yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU13 Eylül 2020 15:28

    İçimizden yine Yavuz Sultan Selim i Yüce ALLAH yine çıkartacak ama ne zaman olur bilemem.yine osmanlı nın o ihtişamlı günleri geriye gelmez ise müslüman dünya sına rahatlık olmayacaktır.

  • FİNANSŞÖR13 Eylül 2020 15:26

    Bu sudiarabistan kralı zaten yahudi sülalerinin tohumlarıdır.

  • OSMANLI13 Eylül 2020 14:31

    vay köpek arap hainleri o kadar döneklerki vantilatör bile bunlar kadar dönmedi

  • KAYIKÇI13 Eylül 2020 14:00

    Bu p..ler gitmeden yönetimlerde hacca gitmem bunlara para yedirmem.

  • HAKKI13 Eylül 2020 13:56

    yakındır kabeyi israile taşıtır bunlar

  • ZELİHA KARAKAŞLI13 Eylül 2020 22:31

    Kabe kimsenin malı ve mülkü değildir.Müslümanlarında değildir.oranın tek sahibi vardır o da Yüce ALLAH tır.oraya kimse dokunamaz eğer öyle bir şey olmaya kalkar ise kıyamet oldu demektir.yer yüzünde taş üzerinde taş kalmaz.sen nasıl müslümansın.eğer ki müslüman isen bunu dememen gerekir idi.oranın tek sahibi var o da ALLAH tır.Korkmayın derim.bu sefer de en ufak ebabilin kuşları işi hal etmişti.bundan sonra nasıl olur onu kendisi bilir.

  • Arif gsli 13 Eylül 2020 12:53

    Çok mu şaşırdınız. Yahudi arap ülkesi orası. Mekke ve medineyide elinizden alacaz. Yemen ide kurtaracaz, katar ı da kurtaracaz. (İnanmayanlar sabırsız yada inançsız)

  • Alp13 Eylül 2020 12:22

    Vay...vay...peygamberimizin..ulkesi..sunu intmayin kiyamette iki slim yakanizdadir.. arabistan..emirlikler..bahreyn..urdun..her zaman derim..yine derim..pis araplar..neymiste..yonetimleri..oyleymis de halklari..oyle degilmis..hadi ordan..halklarida uyansin...yonetime..dur desin.bana kalsa 1 tek suriyeliye ekmek vermem..birak acindan gebersin...cunku..bu kavim.. bize cok ETTI.. elin gavuru ile birlik olup..bizi hancerledi..INGILIZIN falan suc yok..sen esek olursan onlarda..semeri vurdular...hani kardestik..gecin bunlari..eskiden.REIS BUNLARA COK GUVENIYORDU..BIZ COK ELESTIRMISTIK..AMA SIMDI ODA GERCEGI..GORDU..araplardan dost olmayacagini anladi.. yanliz onlarin icinde KATAR vardir..onlarin..soyu farklidir..ta...OSMANLIDANBERI bizimle..dostlugu ..farklidir..Pakistan.. Libya.. bunlarindan oylarinin farklidir..bunu bilin.su anda T.ERDOGAN BU GERCEGI..GORDU..VE BIZE HAK VERDI..

  • fafa13 Eylül 2020 23:09

    30 yıl sonra suriyeliler de bir devletçik isterse şaşırmam,destekçisi çok.

  • Elhamdülillah13 Eylül 2020 15:14

    Acele etmişsin biraz bekle bakalım Katar bizimde orda olmamız bize iyilik Katar mı diyecek yoksa cehenneme kadar yolunuz var mı diyecek,biraz sabırla bekleyip görmek gerek daha yeni başladılar,ha şunuda demek lazım bizim bir tek dostumuz yoktur herkes menfaatine göre konuşur ve hareket eder bir tek biz kaldık İslam değerlerine göre hareket eden içimizden iman ve merhamet eksik olmasın bir tek Allah bize yeter.

  • Eğrisi Doğrusu13 Eylül 2020 14:23

    Çare mare yok suriyeliler artık kalıcılar yaklasık 10-15 sene sonra önce belediyelerde daha sonra büyükşehir belediyelerinde başkan olarak yaşamlarına devam edecekler yani şehrinizi suriyeli belediye başkanları yönetmesi oldukça muhtemel,bu kimi tarafından sorun olarak görülsede kimi tarafından görülmeyebilir şimdilik uzak gibi geliyor değilmi? Akp yede nesilin değişip alttan gelenlerin seçmen olacağı günler uzak geliyordu ama o kadarda uzak olmadığını anladılar ve yeni seçmenler için çalışma yapmaya başladılar demek ki hayaller gerçek oluyormuş.

  • KAYIKÇI13 Eylül 2020 13:57

    İyi hoş güzelde ne olacak bu suriyeliler encek gibi çoğalıyorlar aldığı gibide çare bulsun madem

  • Arif13 Eylül 2020 12:55

    Alp sana aynen katılıyorum. Katar nası orda kalmış ya. İngilizler önemsememiş galiba