E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİSO toplantısında Bahçıvan ile Kavcıoğlu arasında tansiyon yükseldi---

İSO toplantısında Bahçıvan ile Kavcıoğlu arasında tansiyon yükseldi

İSO toplantısında Bahçıvan ile Kavcıoğlu arasında tansiyon yükseldi
29 Temmuz 2022 - 19:53 borsagundem.com

İSO toplantısında, MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasında gerilim yaşandı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin bugün temmuz ayı olağan toplantısında Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan'ın karşılıklı sözlerinin ardından tansiyon yükseldi. İki isim İSO'da bir odada çay içmeye davet edildi. Saat 19.00 sularında birlikte çıkan iki ismin yüzlerinin asık olduğu gözlendi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hidayet31 Temmuz 2022 01:56

    Bahcivan öncesen borsada mileti dolandıdın erijosü şirketi halka acdiin şirketnerede içini boşartınız şirketkapandi sizde ne utanma nealah var seni hala sanayi başkanı yapanlara yazıklar olsun mileti soyanlar Allah belanızı versin 

  • Vatandaş30 Temmuz 2022 13:52

    Milletin parasını ucuza rilerine vermenize razı değilim hakkımı helal etmiyorum başkan firmalara kredi veriyon ne yapacak şirket ya hammadde alacak yada makine biri stok ddiğeri döviz demek parayı getçek değerinden versen sadece ihtiyacı kadarını alacak ve talep enflasyonu olmayacak kendi ayağımıza sıktığımızın bile farkında değilsiniz.

  • Muhatap 30 Temmuz 2022 13:31

    Maaşını alıp kahvesini içen adamın tansiyonu niye yükselsin..

  • Tufan30 Temmuz 2022 09:22

    Merkez kendince haklı ama. Bunlara niye döviz aldın diye ceza kesemezsiniz serbest piyasa var onu geçin. Hata kredi verirken yapılıyor. Yatırıma kredi verilecek. Proje gelecek onaylanacak ve başladığı zaman kredi verilmeye başlanacak. Proje yoksa kredi de yok. Hak ediş usulü yapılmalı. Bunu 10 senedir söylüyorum para vermeyin. En fakir vatandaşımıza bile para veriyorsun gidip telefon alıyor. Demiyor ki evime yiyecek içecek alayım borcumu ödeyeyim. Bunlarda aynı. Ucuz kredi çek yatır dövizde dursun illa artar. Yurtdışından stok çekiyor. Ulan birinizde aldığı parayla yurtdışından aldığı ürünü burada üretmek için yatırım yapsın. Ama yapmazlar o nedenle sen devlet olarak projeye para vereceksin. Her işimiz böyle. Sonra şahap kızsın dursun. Almaya devam ederler banamısın demezler.

  • Ahmet kul31 Temmuz 2022 01:40

    Haklısın başkan özellikle pandemi döneminde basılan paralar ucuz krediyle halka dağıtıldı. Halk ne yaptı gitti ev, araba, telefon, altın, döviz aldı. Yani ülkedeki döviz yurtdışındaki şirketlere gitti. Piyasada bollaşan tl azalan döviz oldu. Tl de ciddi manada değer kaybetti. Yanlış ekonomi politikaları ülkeyi fakirleştirdi.

  • poyraz cemil 30 Temmuz 2022 03:54

    BİR KISIM, KİTABINA UYDURUP MALI GÖTÜRENLER  " AŞIRI BOYUTA" ÇIKINCA HALK SİYASİ GÜNDEMLE OYALANIR VE SANDIKTAN 3 MELEK ÇIKACAĞI HAYALİ İLE UYUŞTURULUR.  TV LER VERİR GAZI .. YERSEN ARTIK ........................................................  şimdiye kadar verilen ve verilmekte olan krediler muazzam büyüklükte, kuralına uygun düzgün çalışan için hiç bir problem yok ve düşük faizle veriliyor. BU KONUDA DEVLETE TAM DESTEK VERMEK MEMLEKET MESELESİDİR. 

  • ACE30 Temmuz 2022 01:12

    DUNYADA EN BEYINSIZ TOPLUM VE EN MUNAFIK..KENDI PARASINA KENDISI TECAVUZ EDIP BI DE BUNUN KENDI URTTIMLRI OLAN SONUCLARINDAN SIKAYETCI OLAN TURKLER..SANAL ALEM COBANLARI VVE HIRSIZ SERMAYE SINIFI VE CAPSIZ IDARESI YUZUNDN DUNYADA KUR KAYNAKLI TK SORUN YASAYAN ULKSI DE TR..ULKEDE KAYNAK DEGIL AHLAK SIKINTISI AR YOKSA CALARKEN HERKES DAHI DERECEDE ZEKI 

  • Ufuk elmas30 Temmuz 2022 11:18

    Emin ol ne genlerinde Türk dna sı vardır nede kendilerini Türk olarak görüyorlar. Onlar ana vatanlarına hizmet ediyorlar Türkiyeye değil. Sadece adı soyadı bize benziyor o kadar.

  • Adam30 Temmuz 2022 00:32

    ISO 500 ACİKLA AMA NE YAPİYORSUNUZ GSİH DE GİT

  • xyz30 Temmuz 2022 00:15

    MB başkanı paramızın itibarı için uğraşsın. Her geçen gün değersizleşen bir TL var. Gerisi bana göre boş.

  • Kafkas29 Temmuz 2022 22:12

    Elinde liste varsa koy işleme MB başkanı usulsüz kredi harcaması yapan biliyorsun ama onlara ceza vereceğine bütün sanayicileri bogazina sarılıp piyasayı ticareti sıkıyorsun aklıma tek bişe gelir dusuk faizle kredi kullanan döviz alanlara işlem yapamiyorsan demekki hükümete yakın firmalar başka bir cevabı yok bu tartışmanın

  • TCBM başkanı29 Temmuz 2022 21:38

    Değirmenin suyu bitti, herkes başının çaresine baksın demek istiyor. Ama kazın ayağı öyle değil bence, zira faizsiz kredi ile döviz alanlara göz yuman kendisi. Sn. TCBM başkanının işlemiş olduğu suç ile değerli sanayicilerimizi tehdit etmesi çok ayıp olmuş gerçekten.

  • Adam29 Temmuz 2022 21:09

    Yolumuz yok

  • Pala29 Temmuz 2022 21:02

    Cok da umurumizds

  • AHMET ÖZBİR29 Temmuz 2022 20:52

    SN. KAVCIOĞLU dobra dobra konuşmuş, bu söylediklerine alınan kişiler Türk Lirası'na yamuk yapan, ecnebinin parasına KANANDIR! "Artık herkes kafasına şunu not etsin: "DÖVİZDEN PARA KAZANMA DEVRİ GELMEMEK ÜZERE KAPANMIŞTIR!" "Her şartta TL ötesinden bana ne!"

  • Vatandaş30 Temmuz 2022 13:56

    Senide yazdım Allah huzurunda sanada soracağız hakkım hellal değikdir bunun adı servet transferi milletin serveti başkalrına tranfer sende buna destek öyle mi hesap gününde görüşmek üzere okuduysan bu cevabı altına yazda bakalım ne kadar değerlerine bağlısın

  • xyz29 Temmuz 2022 21:28

    Sen iyimisin AMAD kur korumalı mevduat ile millet dövizden malı götürüyor. Sen dövizden para kazanma devri bitti diyorsun. Devlet eliyle zengin azınlık malı götürüyor. Götüren senin kankaların.