E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİş Yatırım'a 3 ödül---

İş Yatırım'a 3 ödül

İş Yatırım'a 3 ödül
02 Nisan 2015 - 15:23 borsagundem.com

Capital Dergisi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında aracı kurum kategorisinde ödülü bu yıl da İş Yatırım ald

Borsa İstanbul; Pay Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası ile Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası olmak üzere 4 farklı piyasada 2014’te en fazla işlem hacmine ulaşan yatırım kuruluşlarını törenle ödüllendirdi. İş Yatırım, 2014 yılında Borsa İstanbul Pay Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda işlem hacmi sıralaması birincisi olarak iki ödüle layık görüldü.

İş Yatırım, 2014 yılında Pay Piyasası’nda 135 milyar TL işlem hacmi ve %7,7’lik piyasa payı ile liderliğini sürdürdü. Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda ise 97 milyar TL işlem hacmi ve %11,1’lik piyasa payıyla en yüksek işlem hacmini gerçekleştiren kurum oldu. Ayrıca opsiyon sözleşmelerinde 915 milyon TL işlem hacmi ve %31,2 pazar payı ile yine ilk sırada yer aldı. İş Yatırım son 12 yıldır Pay Piyasası’nda ve kuruluşundan bu yana geçen 9 yıldır da Vadeli İşlem Piyasasındaki işlem hacmi liderliğini kesintisiz devam ettirmektedir.

Türkiye’nin önde gelen ekonomi dergilerinden Capital tarafından her yıl düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, 650 şirketten 1.620 orta ve üst düzey yöneticinin katıldığı bağımsız araştırmada İş Yatırım 2014 Yılının En Beğenilen Aracı Kurumu ödülünü almaya hak kazandı. İş Yatırım yedisi üst üste olmak üzere toplamda onuncu defa Türkiye’nin En Beğenilen Aracı Kurumu seçildi.

İş Yatırım Genel Müdürü Erdal Aral, ödüller ile ilgili yaptığı açıklamada, İş Yatırım’ın başarılı performansının Borsa İstanbul ve iş dünyası tarafından da takdir edilmesinin çok büyük bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti. Aral “Yatırım bankacılığının her alanında faaliyet gösteren Kurumumuz, sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğünü devam ettiriyor. Önceki yıllarda da layık görüldüğümüz bu ödülleri, sermaye piyasalarındaki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendiriyor, performansımızı daha da yükseltmede bize itici güç olacak bu ödüllerin kazanılmasında katkısı olan tüm çalışanlarımıza ve ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)