E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran ve Suudi Arabistan liderleri İsrail-Filistin çatışmasını görüştü---

İran ve Suudi Arabistan liderleri İsrail-Filistin çatışmasını görüştü

İran ve Suudi Arabistan liderleri İsrail-Filistin çatışmasını görüştü
12 Ekim 2023 - 04:32 borsagundem.com

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, telefonda Filistin'deki durumu görüştüler.


İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman telefonda Filistin'deki durumu görüştü.

İran Cumhurbaşkanlığı Ofisi Siyasi İşlerden Sorumlu Yardımcısı Muhammed Cemşidi, görüşmenin içeriğine ilişkin açıklama yaptı.

AA'nın haberine göre; Tahran ve Riyad ilişkilerinin 7 yıl aradan sonra yeniden kurulmasının ardından Reisi ile Selman arasında ilk kez gerçekleştirilen ve 45 dakika süren telefon görüşmesinde, Filistin'deki durum ele alındı ve İsrail tarafından Filistinlilere karşı işlenen savaş suçlarının durdurulmasının gereği vurgulandı.

Reisi ile Selman görüşmesinde, İslam dünyasının birliğinin önemine dikkat çekilerek, Gazze'de sivil yerleşim yerlerine yönelik ağır saldırılarını sürdüren Tel Aviv yönetimine ABD tarafından verilen destek eleştirildi.

Arap Birliği, Filistin için toplandı: Katliamı durdurun!

 

Stoltenberg: NATO altyapısına kasıtlı zarar tespit edilirse karşılık vereceğiz

 

CNN, İran-Hamas ilişkisine dair istihbarat bilgisini haber yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv12 Ekim 2023 09:45

    oturun oturun koltuklarınızda anca birbirinizle telefonlaşın başkada bir    b      yapmayın yılan sizi soktugunda anlayacaksınız   hepinizim satın aldı  israil amerika biride çıkıp adamgibi birşey yapmıyor eninde sonunda herkez bu topragın altına girecek 

  • borsacı12 Ekim 2023 06:53

    akşama kadar görüşme haberi dinlemekten sıkıldık laf olsun torba dolsun diye görüşmek olmaz hele bu konun haber yapılması kafa şişiriciden başka şey degil icraat gösteremyiyorsun bari sus.