E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak'a günübirlik ziyaret---

Irak'a günübirlik ziyaret

Irak'a günübirlik ziyaret
26 Kasım 2013 - 00:30 borsagundem.com

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Irak'ta resmi temaslarda bulunacak... Tahran'da EİT zirvesi... Paris'te EXPO 2020 resepsiyonu... TBMM'de grup toplantıları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Ankara/10.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'a gidecek.- Çiçek, temasları kapsamında Irak Ulusal Meclisi Başkanı Usame el-Nuceyfi ile bir araya gelecek. Çiçek ve Nuceyfi, başkanlıklarında gerçekleştirilecek heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapacak.
- TBMM Başkanı Çiçek, Irak Başbakanı Nuri el-Maliki ile bir araya gelecek, Nuceyfi'nin onuruna vereceği yemeğe katılacak. - Cumhurbaşkanı Vekili Hudayr Huzai ile görüşecek Çiçek, Türk şehitliğini ve Azamiye Külliyesi'ni ziyaret edecek, Bağdat Büyükelçiliğinde Türkmenlerle yemekte bir araya gelecek, daha sonra Türkiye'ye dönecek. (Ankara/Bağdat)

AK Parti, CHP, MHP ve BDP grupları toplanacak.(TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve beraberindeki parlamento heyeti ile bir araya gelecek. (Ankara/16.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Belçika Büyükelçisi Marc Trenteseau’yu kabul edecek, Aselsan Tesisleri'nde "Sabit ve Mobil Termal Kamera Sistemleri" teslimat töreninde bulunacak.  (Ankara/14.00/15.00)

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) zirvesine katılacak. (Tahran)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye 5. Yenilenebilir Enerji Kongresi ve Sergisi ile Japonya resepsiyonunda yer alacak. (Ankara/09.00/19.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, valiliği, partisinin il başkanlığını, Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ziyaret edecek, ticaret ve sanayi odası meclis toplantısında bulunacak. (Bursa/13.30-18.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, EXPO 2020 İzmir resepsiyonuna katılacak. (Paris)

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında verdiği gensoru önergesi görüşülecek. (15.00)

Türkiye İstatistik Kurumu bu yılın ocak-eylül dönemine ilişkin yapı izin istatistiklerini açıklayacak.
(Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)