E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere: Ukrayna'ya desteğimiz devam edecek---

İngiltere: Ukrayna'ya desteğimiz devam edecek

İngiltere: Ukrayna'ya desteğimiz devam edecek
06 Aralık 2023 - 02:36 borsagundem.com

İngiltere, Ukrayna’ya 2022’de 2.3 milyar pound (2.6 milyar euro) değerinde yardım sağladı. Bu rakamın 2023’te aynı seviyede olması bekleniyor

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Ukrayna’ya 2024’te tahsis edilecek yardımla ilgili net rakam veremeyeceğini, lakin bu miktarın 2022 ve 2023’te sağlanandan daha küçük olmayacağını belirtti.

İngiltere, Ukrayna’ya 2022’de 2.3 milyar pound (2.6 milyar euro) değerinde yardım sağladı. Bu rakamın 2023’te aynı seviyede olması bekleniyor.

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Birleşik Krallık parlamentosunun üst kanadı Lordlar Kamarası’nda, Ukrayna’ya gelecek yıl tahsis edilecek fonun hacmiyle ilgili bir soru üzerine, “2024’te ne kadar sağlanacağına dair elimde bir rakam yok. Söyleyebileceğim tek şey, Ukrayna’yı şu ana kadar yaptıklarımızla aynı seviyede, hatta daha da büyük ölçüde desteklemeye devam etmeye tamamen kararlıyız” diye konuştu.

Cameron, yeni dışişleri bakanı görevinde bugün parlamentoda ilk konuşmasını yaptı.

Türkiye ve Cezayir arasındaki ticaret hacmi artırılacak

 

ABD borsaları karışık seyirle kapandı

 

Nakliye dolandırıcılarından 10 milyonluk vurgun!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)