E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıİMKB'nin en iyi ve en kötü sektörleri---

İMKB'nin en iyi ve en kötü sektörleri

İMKB'nin en iyi ve en kötü sektörleri
28 Aralık 2010 - 16:47 borsagundem.com

Uzmanlar İMKB'nin en iyi ve en kötü sektörlerini günlük, haftalık bazda ele aldı.. İşte borsanın en iyi ve en kötü sektörleri...

İMKB endeksleri ile iligli iyi/kötü analizimiz aşağıdadır.. Bir de yanlarına “çirkin” katabilirsek trio tamamlanacak. Tablo sektörler için şöyle okunmalı: Son bir günün en iyi beş sektörü ve en kötü beş sektörü. Son bir haftanın en iyi beş sektörü ve son bir haftanın en kötü beş sektörü… Hisseler için okunma şekli: Sarı satırda en iyiden en kötüye ilgili dönemin sektörleri bulunuyor. Sektörlerin altında da ilgili sektörün en iyi/en kötü hisseleri sıralanıyor. Bir gün için söyleyecek olursak en iyi tekstil sektörü olurken, sektörün en iyisi MNDRS, en kötüsü ise ATEKS olmuş. Endekse dahil hisselerin az olduğu durumlarda iyi/kötü analizi çok bir anlam ifade etmiyor, sadece iyi tarafa bakmak gerekiyor. Son olarak getirilerin relatif olmadığını hatırlatmak isterim.



Salim Kasap Turkish Yatırım Strateji Müdürü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)