E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan 'tatil' eleştirilerine yanıt geldi---

İmamoğlu'ndan 'tatil' eleştirilerine yanıt geldi

İmamoğlu'ndan 'tatil' eleştirilerine yanıt geldi
25 Ağustos 2019 - 17:04 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle Avrasya Gösteri Merkezi’nde buluştu. İmamoğlu daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul’daki sel sırasında tatilde olduğuna ilişkin eleştirilerle ilgili bir soruya İmamoğlu, "Tatille ilgili göndermeler ne yazık ki, bitmiyor. Buna Sayın Cumhurbaşkanının katılması çok enteresan. Çünkü 1994 yılından beri 25 yıldır İstanbul’u yönettiğini kendileri, belediye başkanlığı, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı dönemleri var. Yine kendi siyasi partilerinin belediye başkanları var. 25 yıldır birçok defa ne yazık ki, ölümcül seller yaşandı, onlarca insan hayatını kaybetti. Bu kadar yılı kalkıp bir güne, 40 günlük süre içerisinde bana yüklemeleri ve bunu bir tatile bağlayarak bu şekilde vatandaşa şikayet etmeleri çok üzücü, şaşırtıcı. Her şeye rağmen İstanbul’da bir sel yaşanmıştır ki, ben hemen orada oldum" dedi.

Erdoğan İmamoğlu'na yüklendi: İstanbul'u sel bastı beyefendi tatilde

“YENİ OTOGARLAR İNŞA EDEREK, İSTANBUL'UN YENİ NESİL İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ"

Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarının tahliye edilmesi konusu ile ilgili soruya ise İmamoğlu, “Otogar meselesi de bence uzun yıllar ihmal edilmiş bir süreç. Oradaki o metruk durum. İnsanların giremeyeceği pozisyondaki bir alanın İstanbul’a otogar olarak hizmet etmesi geçmiş yönetimlerin ayıbıdır. Biz bu ayıbı temizliyoruz. Hem otogarın otopark kısmını teslim alarak, şimdi de yönetimini teslim alarak. Orada hem otobüs işletmecilerini hem vatandaşı koruyacağız. Artık otogarın kira süresi dolmuştur. Belediyeye aittir. Yeni otogarlar inşa ederek İstanbul’un yeni nesil ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu otogarı da bilime, yüksek teknolojiye dönük eğitimlere adayacak bir proje hazırlığımız var. Etrafında çok güzel bir yaşam vadisi inşa ederek" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (43)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan t26 Ağustos 2019 11:13

    Siz hala anlamasiniz. Tatile gittikten sonra sel oluyor.Birgun sonra geliyor,ayni gun ucakla geri donuyor.Madurlara ne haliniz varsa yapin gibi tavir yaparsa elestiri olacak

  • ilçe belediyeler26 Ağustos 2019 10:19

    ilçe belediyeler akpnin beledyeleri. sel oldu nerede bu belediyeler? encümen çoğumluğuda akpde. 25 yıldır kendi kendilerine topal ördek mi yaptılar da ? hizmet yok ortada ? hiç birini tvl erde göremedik. 5 dönemdir yönettiğin belediyeyi su basıyor sa sorumlusu da sensın kardeşim. 40 günlük adama 25 yıllık çöplük devredildi. Dürüst helal süt emen , Allah korkusu olan biri bu düzeni temizler. Bakalım İmamoğlu nasıl biri çıkacak. Bakarsınız bir dahakine bide oy veririz. Bu açıklamalarla oy veren bizleri serserm ve cahil yerine koyuyolar. utanmazlar, bizlere hakaret ediyorlar aslında farkında değiller.

  • Ekrem26 Ağustos 2019 10:02

    Sayin gökbelek yaptığım yoruma cevap olarak 25 yıllık zihniyetin yaptıklarını iki ayda kimse düzeltemez demissiniz evet istanbulun tüm sorunlarını iki ayda kimse düzeltemez ama imamogluna oy veren bizler önceki yönetimden memnun olmadığımız için oy verip başkan seçtik ve doğal olarak hizmet bekliyoruz iki aylık süreç beş yılın otuzda biridir siz şimdi imamoğlu istanbulun sorunlarının otuzda birini çözdü diyebilirmisiniz tabi ki hayır onun için biz imamogluna oy verenler hayal kırıklığı içindeyiz insanoğlunun secimden önceki performansı ile şimdi ki performansı arasında dağlar var istanbul halkı imamogluna bir şans verdi ama imamoğlu bu şansı iki aylık sürede iyi kullanamadı

  • eee26 Ağustos 2019 09:56

    Artık imamoğlu diyorum. Çünkü, 40 günde çözülecebilecek bir sorunmuş bu sel baskınları. Herkes imamoğldundan çözüm vekliyor. 1,5 aylık belediye başkanından. 25 yıldır çözemeyenler demek ki 40 gün de bu işi çözebilirmiş. aRtık inatlığı bıraktım.kenefi çıkarttım. İamamoğlu diyorum. Çünkü sel basıyor, sel bayan yerler AKP ilçe belediyleri, ilçe belediyeri ekiplerei nerede? nasıl bir alt yapı yapmışlar 25 yıldır, tağmur yağdı, akplilerin makyajı aktı

  • Nedim26 Ağustos 2019 10:06

    Ne oldu çıkaramadın mı?  eeeee diyorsun ya 

  • Murat26 Ağustos 2019 09:06

    Her şey koltuğa oturana kadarmis

  • tahir arslan bursa26 Ağustos 2019 10:38

    ulan 25 senedir istanbulu bitiren zihniyette tek laf etmiyorsunUZ 25 günlük başkanıgünah keçisi ediyorsunuz.bu seçmendenbi cacık olmaz.

  • Mustafa KAYGISIZ26 Ağustos 2019 08:27

    İstanbul'un 25 yıllık sorununun faili kim ise bu eleştileri o kişiye yükleyin.İnsanlarımızın gözüne perde inmiş.Gerçekleri göremiyor ya da görmek istemiyor.İnşallah bu millet bir dahaki genel seçimde gerçek manasıyla uyanır.Editör bu güne kadar hiçbir yazımı yayınlamadın.Sen iktidar yanlısısın herhalde. 

  • nedim26 Ağustos 2019 06:36

    İyi ki son 25 yılda Ak parti hizmet etmiş İstanbul a bu hödüklere kalsa İzmir den daha beter hale gelirdi. İstanbul bunların pisliğine bir 5 sene  nasıl dayanır bilmem.

  • Sümer26 Ağustos 2019 05:35

    Erdoğan İmamoğlu’nu eleştirdikçe daha da dibe vuracak. Yahu sen 17 yıldır bu ülkeyi yönetiyorsun. Her şeyi sattın durdun. Başkanlık sistemi dedin sonrası ekonomi krize girdi. Sen önce ekonomiyi düzelt İmamoğlu ile uğraşma.

  • inadınaa...25 Ağustos 2019 23:53

    inadına inadına...dış güçlerin dere yataklarına yaptıklarını biliyoruz...bu oyunu imamoğlu bozacak.. durmak yok...İmamaoğlu tam bir ümmetçi başkan.Seninleyiz başkan

  • KILIÇ25 Ağustos 2019 23:07

    İSTANBULDA BELEDİYE BAŞKANLIGI TATİL MAKAMI DEGİL TATİL YAPMAK ZEVK İŞİDİR BENCE HALKIMIZ EBEDİ TATİLE ÇIKARACAK ŞEKİLDE OY VERMELİ ÇALIŞMAK İNSANLIGIN İÇİNDEN GELİR 3 AYDA ÇOK YORULMUŞUNUZ İSTANBULUN ÇALIŞAN BELDİYE BAŞKANINA İHTİYACI VAR.

  • mıysız25 Ağustos 2019 23:47

    şu akar yakıta da zamı imamoğlu yaptı her halde

  • yılmaz doğan25 Ağustos 2019 22:42

    okçular vakfı vs. vakıflara bağış yapsa   bu olumsuz yorumlar gelmez

  • ahaha25 Ağustos 2019 22:29

    25 yıldır her yağmur yağdığında mayosu ile ailecek yüzenlerin yorumlarını  40 günlük belediye başkanına yazması çok komik... :D 25 yıldır sokaklarda rafding yapıp gezenler, şimdi imamoğlunu suçlu ilan ediyor...eee 25 yılda biz rafding edelim, yüzelim sokaklarda.. inadınainadına ahahahaç... Allahdan imamoğlu önlemleri ile can kaybıu olmadı tek fark bu. herşeye bedel. her eve ruhsat verenler, bu tablonun sorumlusudur. her eve ruhsat dağıttlıar resiç öncesi, yasa ile  barışlar ile.

  • efe25 Ağustos 2019 22:26

     yahu senin vekil 9 gün bayram tatili yapıyor, üzerine meclis 3 ay kapanıyor tbmm bunu görmuyonda, sana göserilenin peşinden deli gibi koşuyorsun ... biraz çalıştır. Allah oku demiş, oku kardeşim  oku sen :))  ankara ya göl oldu dediler yıllarca, istanbulda cnalar gitti yaşamlar bitti sellerden, sen bunları görmeden  adam tatildemişmiş, muşmuş.. adam sırtındamı gezdirsek seni o taşan derelerde ? 25 yıldır alt yapı yapamamışsın, lak lak konuşuyorsun. sen gelmesende olur bir avuç insan, adam gibi paranın karşılı hizmet verin yahu...gelecende ne olacak? bilindik makara kukaralar soyler geçersiniz.

  • Ali25 Ağustos 2019 22:10

    Yahu vatandaş 25 yıldır alt yapı yapıldı yada yapılmadı ona takılmıyor, göreve geldin 2 kere tatile çıktın milletin gözüne sokarcasına, bir de tatil başkalarına yakışmaz ama bana tatil de yakışıyor diyorsun, sel oldu gel işinin başına ki millette desinki ilgili bir başkan ilgileniyor, çabalıyor ama nerde derdin tatil yapmak, laf ebeliği yapmak, zaman geçirmek,

  • AhmetK26 Ağustos 2019 08:09

    @yazar, ondan oncesi yapmadıysa, daha gelelı 2 ay olmadan 2 kez tatile cıkılmaz. Ayrıca buyuk yagmur uyarısı varsa, iş yapacak adam en azından makamında durur,izler. Sen işe yeni girene 2 ayda 2 kere izin verırmısın bodruma gitsin diye. Derdiniz hizmet olmadıgı için, ne dense bos size. Anlamıyorsunuz maalesef..

  • Ali anca yAzar26 Ağustos 2019 02:27

    Yahuuu saçmalamak için paramı alıyorsunuz..Vatandaş 25 yıldır birşey yapmayana takılacak tabiki.. Dalga geçiyorsunuz, iyice insanların aklıyla oynuyorsunuz..

  • gobel6625 Ağustos 2019 21:16

    Türk milleti senden icraat beklemiyor lakin en azından belediyenin Makam araçlarını dizmeni, Vakıf ve derneklere giden paraların belgelerini ortaya koymanı bekliyor. Sen 657 ye tabi bir memur değilsin titre ve kendine gel yoksa evine gönderirler.

  • Ekrem25 Ağustos 2019 20:57

    imamoğlu varsa çözüm var dediler oy verdik iki ay oldu daha bir çözüm goremedik

  • Göbelek 26 Ağustos 2019 00:27

    25 yıllık zihniyetin yaptıklarını 2 ayda hiç kimse düzeltemez.

  • Suat tosun25 Ağustos 2019 20:46

    Ey troller adama saldirmayi birakin.durust olun durust.25 yildir bu adammi yonetdi istanbulu.her insan gibi oda tatilini yapacak.bak kosa kosa ogun geldi.diger sellerde yetkili bile yoktu ortada.hem ayrica ne cok unutdunuz onceki yillarda ayamama deresindeki kac insan oldu.tabi isinize gelmiyor dimi.yaptiginiz is helal degil.hakkiyla ekmek yiyin.

  • AhmetK26 Ağustos 2019 08:33

    Ya millete troll diyen mankurtlar, bi kere hayatınız nette gecıyor,twitterda dunya duz dense inanırsınız. Bu kendinize sevecen tavrınıza da hastayım, adam 2 ay da 2 kere bodrum tatılı yapmıs. Sen işe aldıgın mudurune, 2 kere tatıl verırmısın. Hele bir de dedıgınız gibi sehir hizmet beklıyorsa. Kısaca derdımız hizmet degıl, biz RTE uzerınden muhafazakr ve milliyetcılerden nefret ediuoruz diyin. Kimse size hizmet elestırısı yapmasın, bitsin bu geyikler

  • ak trol26 Ağustos 2019 08:22

    suat tosun ayamama deresi taşmadı  kapalı çarşı çevresindeki mazgallar temizlense idi  bu sel zararı bu kadar olmayacaktı  ama siz hala bunu göremeyecek kadar basiretsiziniz ayamama deresindeki sellergibi sel olursa belki sizide götürür 

  • Metin25 Ağustos 2019 20:25

    Bence seni muhatap alması yanlıştı.sen muharrem inceden sonraki hayal kırıklığısın.tabii benim icin degil zira sizin bu ülkeye verebileceginiz bir iyilik yok.sayın ince bisiklete bindi rezil oldu bu şahısda tatil bana yakışıyor diyerek bodrumdan ve geceleri konserlerden geri gelmedi.sizi bunlar bitirdi bitirecek.umarım değer seçime kadar çok fazla tahribat yapmadan emaneti teslim ederler.

  • vatandaş25 Ağustos 2019 20:23

    Sn İmamoğlu çalışmayı seven bir insan mal beyanından açıkça belli oluyor....

  • Erdal yılmaz25 Ağustos 2019 20:15

    Sayın imamoğlu sana inanıyor ve destekliyorum. İstanbulu uzun yıllar chp yönetiyordu sanıyorlar sallayın gitsin. Burda olumsuz yazanlar zaten size oy vermeyenler size inanlar zaten yorum yazmaz size inanirlar

  • South Park 25 Ağustos 2019 19:28

    İnsanların eline koz verirsen eleştirirler. Sonuna kadar haklılar tatil meselesinde. Seçimde hakkın yendi, ikinci kez boşuna uğraştın buraya kadar kabul ama kusura bakma, yönettiğini şehir 18 milyon nüfusa ve tonla soruna sahip. Ailenle vakit geçirmekse niyetin istifa edip emekli olacaksın.

  • Çizgi film26 Ağustos 2019 02:40

    Çizgi film karakteri sende maaş aldığın şirkete desene ben aldığım maaşı haketmiyorum, ailemle çok vakit geçirdim benim izinlermi iptal edin bundan sonra hep çalışıcam diye.. Trol seni

  • Ziya25 Ağustos 2019 19:16

    İstanbul a  daha ne yapacakmış Tayyip?  2003 te nüfus 5.5 milyondu şimdi 18 milyon!  Alt geçitler, metro, tramvay, boğaz köprüleri, tüp geçitleri senin baban yapmadı heral!  Siz kaz dağlarından arsa toplarken Tayyip çalışıyordu!

  • Ziya26 Ağustos 2019 08:39

    Angut bey önce bir nick alın. Ondan sonra cevap verin!  Böğürmenin bir anlamı yok di mi?

  • Akziya bakziya26 Ağustos 2019 00:30

    Ziyan olacaksın bu akilla ziya

  • altay25 Ağustos 2019 19:10

    bunların iş anlayışı, sabah  dokuz akşam beş ..yilda iki yüz gün çalışma....bu anlayışla bırak istanbul hiç bir belediye  yönetilmez ......

  • Onur25 Ağustos 2019 18:52

    Trollere boşver. Alt yapıyı kendileri yaptı ya onuda göremiyorlar.

  • devam edin25 Ağustos 2019 18:52

    Her tarafa yapılan saraylarda muhalefeti kalacak ......Eleştiriye hakkı.

  • Osman25 Ağustos 2019 18:34

    Mazbatami verin mazbatami verin kaybedecek zamanimiz yok diyen başka biri miydi?

  • y25 Ağustos 2019 17:49

    yag gibi üste çıktı pes artık.tv çıkıp verdiğiniz vaadeler nerede.şünü yapacağız bunu yapacağız .anca vatandaşı kandırın duygu sömürüsü yapın

  • Sistem önemli 25 Ağustos 2019 17:29

    Yahu her şey bir adama bağlanır mi.Yıllardır altyapı ihmal edilmiş her yer beton olmuş. 25 yıl aynı zihniyet yöneltti istanbul'u .Gelinen durum ortada. Ne yani başkan istanbul'da olsa yağışı mı önleyecekti. Selin suyun içine mi girecekti. Şimdiye kadar hangi başkan ne yapmış Önce bunları sorgulamak gerekir. Kurarsın sistemini gereken ne ise yapılır. Bu kadar basit.

  • sait25 Ağustos 2019 19:11

    Abdullah bey istanbulun dere islah calismalari %99 bitmistir diyorsun belediyenin onlarca yildir calisan o kadar adami var.agustos ayinda yagan bir yagmurda istanbulu sel basiyor bu yillardir boyle

  • abdullah25 Ağustos 2019 18:14

    istanbulun alt yapı dere ıslah çalışmaları %99 bitmiştir  yağmursuyu kanalları çap olarak 2 metre civarıdır dere genişlikleri 10 metreye kadar ulaşmaktadır. yağmurun sele dönüşmesi sadece pislikler yüzündendir temizlenmezse bakım yapılmazsa böyle olur. bilmem anlatabildimmi?

  • pazarci25 Ağustos 2019 17:28

    sen tatiline bak aslanim ,hizmet isi sana gore degil.....

  • Volkan25 Ağustos 2019 17:25

    Mevcut otogar incelenip düzeltilse tasarruf olmaz mı? İçinden metro geçiyor.. 3.Havalimanı^nın karşısında boş arazi var oraya da yapılabilr, ortak metro kullanabilirler. Öte yandan orada artık orman vs kalmaz artık geri dönülmez şeklinde imara açılmış olur.