E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan sel açıklaması---

İmamoğlu'ndan sel açıklaması

İmamoğlu'ndan sel açıklaması
10 Temmuz 2022 - 22:35 borsagundem.com

İstanbul'da cumartesi akşamı başlayan sağanağın ardından Esenyurt'ta yaşanan su baskınlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu'ndan kendisine yönelik eleştirilere de yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, açıklamasını Twitter üzerinden yaptı.

"Bayram günü, ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım" diyen İmamoğlu, sağanak sonrası yaşanan gelişmeleri takip ettiğini söyledi, "3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk" dedi.

İBB Başkanı, "İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır.Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, "Bayramda bile huzursuzluk çıkarmak isteyenler de yok değil" diyerek kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.
Ülkemizin ve İstanbulumuzun kavga ve kötülüğe değil, hizmet ve dayanışmaya ihtiyacı var. İBB hizmete ve dayanışmaya devam ediyor" dedi.

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına nakit yardımı

İstanbul'da terör örgütü DHKP/C operasyonu

İstanbul sele teslim oldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Temmuz 2022 21:28

    BELEDİYELER DÜŞÜK GELİRLİLERE KEFİL ŞARTI ARAMADAN KİRAYA VERMEK İÇİN SOSYAL KONUT YAPMALIDIR SOSYAL KONUT YAPMAYAN BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINMALI BOL BOL TATİL YAPMALARI SAĞLANMALIDIR

  • MARHALET KUŞUÖTMEZ11 Temmuz 2022 12:04

    Tv lerde açık oturumları seyir ediyoruz ankara ve istanbul belediyelerin ekonomik olarak tamaman batırdıklarını, ihalelerin chp li milletvekillerine usulsuz ve rant amaçlı verilerek belediyelerin büyük ölcüde milyarlarca liralık zararlara uğratıldığı, hiç bir belediyede de ne hizmet nede yatırım yapıldığı diğer onlarca belediye başkanıda soyun rüşvetten içeriye atıldığını, ancak bunun yerine milyarlarca lira basına para aktarılarak şirin gösterilen haberler pompalandığı söylenmektedir.ben bir şey beklemiyorum hepsinden de.bir de ülkeyi yönettiklerini düşünmek dahi istemiyorum.

  • Yavuz Selim Hakan11 Temmuz 2022 09:26

    CHP'den hizmet beklemek Bülent Ersoy dan çocuk beklemek kadar saçmadır.Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok sel olur Eko başkan güneyde tatilde kar tipi olur Eko başkan İngiliz büyükelciyle rakı balık keyfinde Erzincan'da deprem olur başkan gider oraya hoop Erzurum'da kayak tatili seçimden hemen sonra hdpkklılarla gidip teşekkürler siz olmasaydınz ve size oy veren kahpeler olmasaydı secilemezdim demeler tabiki diyetini ödüyor hiçbir masrafı olmayan İSPARK ı zarara uğratmak büyük beceri helal Eko başkan İstanbul seni haketmiyor ama İstanbullu ta dibine kadar hakediyor

  • mıysız11 Temmuz 2022 12:06

    Bu ülkeyi chp. Yönetiyor 22 senedir ülkeyi zimbabve gibi fakirleştiren yine chp

  • ..11 Temmuz 2022 00:21

    Bugün eleştirenler, 19 yıldır yanlışları eleştirse idi bugün bu haberleri millet olarak yaşamaz idik. Tapu ve imar afları ile zemin katlara oturma izni verenler nerede ?. Ev diye hayvan damı konforundaki yerlere oturma izniverenler nerede ? .  Türkiye de her yerde aynı manzara.  19 yılda 10 larca kez parke taşı döşeyen, altyapı yaptım diyen, ama derelerin taşması ile sel olan mega çöplük şehirler yaptılar.  100 yıllık ülkemizin 19 yılında görev alanlar eleştirilmedi suçlu En son seçimleri ezici üstünlük ile geçen rakipler oldu. Esenler belediye başkanı  yokmu ? Neler yapmış icraatlarını saysın bakalım. İlgili tapu veren, imar veren, şehircilik bakanı neredeler ?.  Bu iler planlı programlı devlet ve belediyecilik ortak adımları ile olur. 19 yıl susanlar,  dere taştı mayo giydim demeye başladı. Yedirmezler.

  • baran11 Temmuz 2022 10:10

    Salak oğlanlar  herhangi bir yerde doğal afet felaket gelince ta bilmem izin ruhsatı kim verdi diye topu başka yere atamazsın.  O zaman İzmir pislikten rezillikten nihayetinde can kaybında başı  çekerdi.  İzmir de gecekondu mahalleri  dolu üstelik yapılar çok eski!   Karşıyaka, Güzelbahçe  sahil boyunca binlerce bina bataklığın üstüne kondurulmuş!   Allah korusun herhangi ciddi bir afet durumunda neler olur düşünmek dahi istemiyorum.  Bir şeyleri savunurken aklına geldiği gibi savurma!  İşte gördük 30  ekim depreminde kimlerin yeni binaya nasıl ruhsat verdiğini!  Aklının erdiğine de ermediğine de  savurmakla olmuyor bu işler.  Bu millette düşünecek kafa var basiret var sizin gibi öküzlerde anlayacak kapasite yok.  

  • Hamdi Yazgan11 Temmuz 2022 09:30

    Az kaldı laik yobazlar millet sizin hiç bir b..k olmadığınızı anladı süslü laflar karın doyurmuyor maalesef aklı kıt bir takım patates sogancılar yüzünden kaybedilen emanet aslına rücu edecek siz istemesenizde

  • emre11 Temmuz 2022 09:04

    bu milletde o kadar düşünecek kafa yok sadece nasıl olduda 5 sene daha yiymedik kafasınız yaşıyor öküzler.

  • baran10 Temmuz 2022 23:46

    Aha da çıkmış piyasaya! Kendisini eleştirenler huzursuzluk çıkarmak istiyorlarmış.  Bak sen şu işe!  Acaba sen ve ekibin huzursuzluğun kaynağı olduğunun farkında mısın?  Seni eleştirenler İstanbul halkının aşağı yukarı tamamı.  Hala çıkmış es kaza kazanmış göründüğü seçimlere yaslanıyor. Adam utanır birazcık!  Eğer utanmanın  zerresi olsa.!  Bunların tarzı belli devletin polisi valisi ve nihayetinde vatandaş ile dahi kavga eder.  

  • Her Şey çok güzel 10 Temmuz 2022 23:27

    Senin kasmana gerek yok, tatiline bak . Vali ile Bakanımız senin yerine çalışıyorlar

  • FİNANSCI10 Temmuz 2022 23:11

    İstanbul a böyle sürekli tatil yapan iş yapmayan sürekli show  yapan biri lazım dı.nasıl yönetilmek isteniyorsanız öyle yönetilsiniz.

  • Yıpranmasın 10 Temmuz 2022 23:33

    Adam coooooooooooooooook çalışıyor . Bırakın tatil yapsın . Bakan ile vali uğraşıyorlar. O üzmesin kendini . Sonra yıpranır , altılı masaci hikayesi