E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Tüm Türkiye'nin adalet duygusu bizimle beraber---

İmamoğlu: Tüm Türkiye'nin adalet duygusu bizimle beraber

İmamoğlu: Tüm Türkiye'nin adalet duygusu bizimle beraber
06 Mayıs 2019 - 23:39 borsagundem.com

İmamoğlu, "YSK karar açıklıyor sandık kurullarına yapılan itiraza göre seçimi iptal etmişmiş. Ya kardeşim aynı kurullarla cumhurbaşkanı seçtin, referandum yaptın. O zaman anayasa da şaibelidir, Cumhurbaşkanı da" diye konuştu

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal kararından sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Yeşil Vadi'de açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Ramazan kul hakkı yememe ayıdır. Israrla kucaklayacağız. Alınteri ile kazandık. 31 Mart akşamı emeğimizi çalmaya çalıştılar. İşbirlikçisi Anadolu Ajansı’nın utanmaz yöneticileri 12 saat bilgi paylaşamadılar. Yüzyılın medya rezilliğini yaşattılar. AA’yı kendi çıkarları için kullandılar.

Gecenin bir vakti saat 10'da alelacele 3 bin oyla kazandık diye açıklama yaptılar. Ben olsam gülerim onların haline. Değerli dostlarım sizlerin kararlılığı, sandık başında durmanız, her anında sizi aydınlatmamızla inancımız bir kat daha arttı. 31 Mart'tan sonra kendi şeytanlıklarını akıllarındaki tüm şaibeli işleri, kazanamayınca gerekçe olarak ürettiler. Biz o akşam bu kadar kararlı olmasaydık, hani söyledi ya 31 Mart'ın bir gün sonrasında "Atı alan Üsküdar'ı geçti" diyeceklerdi. Dedirtmedik. "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" dediniz. Bu ülke cumhuriyet için, demokrasi için mücadele edecek 82 milyon vatanseverle doludur. 31 Mart'tan sonra kendileri gerekçe bulamayınca karar vericileri etki altına almaya başladılar. Buna boyun eğdiler YSK'yı kınıyorum. 

"O ZAMAN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ VE REFERANDUM DA ŞAİBELİDİR"

YSK açıklama yapılıyor. Sandık kurullarına yapılan itirazlar neticesinde seçimleri iptal etmişmiş. Aynı kurullarla geçen sene cumhurbaşkanı seçtik. Ondan önce anayasa değişti. O zaman Cumhurbaşkanlığı seçimleri de, anayasa referandumu da şaibelidir. Bu millet bizi seçmiştir.  

Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Biz adalete susamış, Türk gençliğiyiz. Bu milletin özgürlüklerine demokrasisine kimse karışamaz.

"KARAR VERİCİLER, GAFLET VE DELALET VE HIYANET İÇİNDE OLABİLİRLER"

Bu ülkede karar vericiler, gaflet delalet ve hıyanet içinde olabilirler. Asla vazgeçmeyeceğiz. Ben 16 milyon İstanbullu ile yürüyeceğim. Ben artık inanıyorum ki toplumun tamamının vicdanı bizimle. Bütün Türkiye’nin vicdanı, bütün Türkiye’nin adalet duygusu bizimle. Ben bunu biliyorum. Demokrasimizi Cumhuriyeyimizi bu ülkenin bu şehrin dünyaya olan itibarını ayakalar altına almak isteyenler olabilir. Ama bu ülkenin evlatları, 81 milyon insan bir avuç insana asla bu değerleri yok ettirmeyecektir. Biz asla vazgeçmeyeceğiz. Biz süreci en sağlıklı şekilde yönetmeye kararlıyız. Bir an için umutsuz olabilirler. Sultanbeyli’den geliyorum gözyaşı döken genç kızlarımız, genç oğlanlarımız vardı. Silsinler gözyaşlarını biz buradayız. Bizden kavga bekleyenler, bizden kendi emellerine yönelik hareketler bekleyenleri şaşırtacağız. Yarından itibaren her anımı paylaşacağım. Yarın sabah Ankara’ya gideceğiz. CHP ile, Genel Başkanı’mla buluşacağım.

"SANATÇIYMIŞ, İŞ İNSANIYMIŞ KONUŞAMAZMIŞ. KONUŞACAK!"

Sanatçıymış konuşamazmış, konuşacak! İş insanıymış konuşamazmış, konuşacak. Artık konuşma vakti. Ben niye kabul görmediğimi söyleyeyim: Ben bir kişiden talimat almayacağım dedi. 16 milyon insandan talimat alacağım dedim. Bana değil 16 milyon insana hizmet edeceksiniz dedim. 15 günde elde ettiğimiz bilgilerle, sizi hakkınızı nasıl koruyacağımızı bildikleri için istemediler. Ben çocuklarımdan, eşimden, annemden helallik alıp yola çıktım. Ben daha acı bir şey söyleyeyim mi: Ben YSK’dan o haince kararı alanlara sesleniyorum. Ben buradan verdiğim mesajlarla onların bile çocuklarının, torunlarının hayatlarını kurtaracağım.

"SAKIN GÜLER YÜZÜNÜZÜ, UMUDUNUZU KAYBETMEYİN"

Biz güler yüzle, umutla sevgiyle, saygıyla hakkımızı söke söke alacağız. Bu şehirn 16 milyon insanının emeğine, alın terine, vicdanına, ahlakına güveniyorum. Ben burada AK Parti'li, MHP'li  arkadaşlara, geçmişten beri oy vermiş hatta o partilerde görev alan arkadaşlara sesleniyorum. Bazıları prensiplerini, partileri için değiştirir; bazıları partilerini prensipleri için değiştirir. Bize yapılan adaletsizliği, aymazlığı düşünmeye davet ediyorum. Son olarak:

Sakın güler yüzünüzü kaybetmeyin, Umudunuzu kaybetmeyin. Umut burada.

Kararın altına imza atan, yargıyı tehdit eden insanları bu mübarek Ramazan ayında Allah'a havale ediyorum. Bizim demokrasi ruhumuz onlardan hesap soracak. Ben kendimi de sizlere emanet ediyorum. Sizi çok seviyorum. Başaracağız hep birlikte göreceksiniz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (43)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhtar07 Mayıs 2019 10:30

    İmamınoğlu bu arada seni Dini Yayınlar Fuarına da bekliyoruz. Bu sefer ama yüzünden okumak yok belki bir aşır okursun olmaz mı ? ha ha ha 

  • Gökhan Çetinoğlu07 Mayıs 2019 11:48

    Fuara katılanların çoğu gibi cüzdanına göre değil, yüreğine göre okur ne okursa en azından!

  • mehmet a07 Mayıs 2019 10:18

    Kalbimiz seninle başkan sen yine düzgün ol elbet bu çamur sana bulaşmaz.

  • ekrem07 Mayıs 2019 09:37

    sen şaibeli olma yeter. Adam gibi kazanacaksan kazan haksız hukuksuz neden kazanmak istiyorsun. oyların çalındığını bile bile yaygara koparmak niye itiraz edilen oyların % 10 unda 16000 oy çalınmış. alenen hırsızlık var bunu istanbul halkı görmüyor mu zannediyorsun yoksa en akıllı sen ve avanelerin  mi?

  • Hüsnü07 Mayıs 2019 09:28

    Verilerin kopyalanması tam bir feto politikası antrönörü kim acaba

  • BİR DOST07 Mayıs 2019 11:40

    Veriler kopyalanıp ABD'ye gönderilecekti, onlar üzerinde çalışıp propaganda malzemesi bulsun, Zarrap davası gibi faaliyetlere girsin diye.

  • Kadir07 Mayıs 2019 09:12

    Yobaz kafaları beyinleri aydınlat imamoğlu. Cahillik bu ülkeyi artık esir almamalı

  • kaadir07 Mayıs 2019 13:17

    bu ülke sen ve senin gibilerin yönetiminden kurtuldu da cehaleti geride bıraktı, meyve veren ağaç oldu.

  • Reha Muhtar07 Mayıs 2019 09:42

    Aferin haklısın cahillik ülkeyi esir almasın diye biz de Cumhuru destekliyoruz zaten. Seni bekliyoruz unutma 23 Haziran ha ha ha 

  • : )07 Mayıs 2019 08:26

    Aynı zarfdan çıkan 3 oy kabul iken, 1 oy iptal... verilen karar ne kadar hukuksal ?

  • Dijital Bellek 07 Mayıs 2019 06:55

    Daha kopyaladığınız bilgilerin hesabı sorulmadı. O konuda çok başınız ağrıyacak. ABD ne de Avrupa seni kurtaramayacak ...

  • Neyin kopyası 07 Mayıs 2019 08:26

    Önce varsa yapılan hırsızlıkların hesabı sorulsun da birader sonra onun tespitinin kopyasının hesabına geçilir.Sana bir şey yapılsa bunu da biri kameraya çekse demek ki bu kaseti bulmaya çalışandan hesap soracan.

  • İsabet 07 Mayıs 2019 06:48

    Acaba YSK tam da YATSI vaktinde kararı açıklayarak neyi ifşa etmiş oldu ? Yoksa HIRSIZ VAR mı demek istedi ? Sanmam :-) ama isabetli olmuş kararı en azından bu yönüyle alkışlamak gerek .

  • Köyün Delisi07 Mayıs 2019 04:32

    Sayın İmamoğlu YSK'nın Gerekçeli Kararı Yasaya uygun mu Değil mi... Şayet Uygun ise ki Öyle gözüküyor. Daha Aklı Selim İfadelerle Seçim Çalışmalarını Yürütmen Daha Hayırlıdır. YSK yı Suçlamak Sana ve Siyasetine Zarar Verir. YSK yı Kınıyorum Sözü Uygun Olmamış. YSK Bu Ülkenin En Çok Korunması Gereken Kurumudur. Halkımız En Doğru ve Hayırlı Kararı 23 Haziranda verecektir. Halk Şahsınızı ve Siyasetinizi Beğendiyse Bu YSK Mazbatayı Size Yine Verecektir... Lütfen Olumsuz İfadelerle Ülkemizi Germeyiniz...

  • gerekçe07 Mayıs 2019 09:05

    Gerekçeli kararı nereden buldunuz söyler misiniz?Bizde bakalım...

  • İmamoğlu!..07 Mayıs 2019 09:02

    Şaibeli dediği sandıklardan kendi başkan seçildi. Mazbata elden gidince şaibe diyor, hıyanet vs diyor. Mazbata elindeyken neden bunları demedin?..

  • kim geriyor07 Mayıs 2019 05:11

    Yazık ya bu ne kafa ..

  • Nihat07 Mayıs 2019 03:24

    Laf salatasını bırak!   İstanbul da alenen hileli bir seçim söz konusu;  Bu konuda deliller son derece net!  Buna rağmen ısrarla YSK ya söylemediğinizi bırakmadınız!  Hala  neyin tartışmasını yapıyorsunuz!  Bu yüzsüzlük  ve tahammülsüzlükle ancak belanızı bulursunuz.  Sanki 100 bin 150 bin farkl ıkazanmış ta zorla elinden mazbatası alınmış gibi  tafra yapıyor. Hadi oradan!

  • aakkc07 Mayıs 2019 03:24

    Rüya bitti ekrem...kopyaladıklarininda hesabını vereceksin..

  • Hass07 Mayıs 2019 02:31

    Diyelim ki karar doğru.Peki neden hİç bir seçimde yapılmayan inceleme, araştırma ve suç duyuruları bu seçimde yapılıyor. Bundan sonrada yapılacaksa ben varım. İkince kez oy kulanmaya...

  • sizi gidi sizi07 Mayıs 2019 09:48

    Onu git sadece laf üreten cehapeden sor hem de hesap sorarcasına... Ama sende bu kafa oldukça daha çok hass yaparsın bunu da unutma ha ha ha  

  • Zavallı olmayın..07 Mayıs 2019 02:29

    Adam kardeşliği getirdi birliği beraberliği getirdi.. adami yalanla dolanla koltuğundan aldılar

  • Ali07 Mayıs 2019 01:57

    Hdp oyu ile seçim kazanan adam dan istanbul a Hayır gelmez

  • Berber bekri07 Mayıs 2019 01:52

    Be hey imamoğlu na saldıran zavallılar sandığa 4 oy attın sadece 1 i sayılmadı normal mi niye ilçe oylarının başında aynı sandık kurulu yokmuydu bu bile yeter ramazanın ilk iftarında kul hakkı yiyenlerin vay haline vayyy

  • çapraz A07 Mayıs 2019 09:50

    Hey berber sen hala tıraşa devam mı ediyorsun. Bak Reha Muhtar abim ne diyor : ACı var mı acı ??? 

  • Aslı07 Mayıs 2019 01:47

    Ekrem İmamoğlu AYM’nin verdiği kararı bile bilmiyor. Milletimizi aklınca aptal yerine koymaya çalışıyor. AYM’nin kararını okuyan bir kişi YSK’nın doğru karar verdiğini hemen anlayabilir.

  • Mum07 Mayıs 2019 01:28

    Her şey bir yana veri kopyalama bir kenara ... hesabını vereceksin ... seni ömrün boyunca tırmalayacak ...

  • mehmet07 Mayıs 2019 01:28

    patırtıya lüzum yok.. haklı isen yine kazanırsın. sus ve seçime gir!...

  • Bahattin Özer07 Mayıs 2019 01:17

    Kim haklı kim haksız ortaya çıkacaktır.Yani şunu söylemeye çalışıyorum varsa bir şaibe sonuç farklı çıkar.Şaibe usulsüzlük yoksa aynı sonuç ortaya çıkar.Yani sandık demek milletin sözüdür.Bu olay Türkiyeyi bu kadar etkilememeliydi.Seçim bahane doları zıplattılar birileri yine ucuz aldığı dolarları yukarı seviyelerden satıyor.Borsayı boşu boşuna baskı altına aldılar.Ne olacak yani seçim tekrarlanır şaibeside ortadan kalkar , haksızlıkta ortadan kalkar.Sonuçta ak koyun kara koyun belli olur.Kimse suyu bulandırmaya , provakasyona sebep olmamalıdır.

  • Ali kaya07 Mayıs 2019 01:15

    Ekrem İmamoğlu elinde çok büyük koz vardı bunu kullanmasını bilemedi ve cesareti de yoktu. Akparti seçimin yenilenmesi isterken , ekrem İmamoğlu da cesaretini koyup bende  seçimin  yeniden yapılmasını istiyorum böyle şaibeli seçimle belediye başkanlığına oturmak istemiyorum dediğinde akparti seçmenindende İmamoğlu oy alacaktı hemde fazlasıyla büyük fark atacaktı  akpartiye yenilen güreşçi güreşe doyma derler , İmamoğlu eze eze seçimi alacaktı şimdi kılıçdaroğlunun emrine girdi seçimi boykot et diyor seçime girme bu çözüm değil ak partinin ekmeğine yağ sürmek demektir.. Kılıçdar oğlu kaç seçim kaybetti sözünde dursa bir daha seçime girmezdi, ak partiye hizmet eden kılıçdaroğludur farkında değil.

  • Cego 07 Mayıs 2019 00:59

    Pazarcı

  • ylmz07 Mayıs 2019 00:52

    "Çiçekleri koparmakla baharın gelişi engellenemez" demiş "Neruda".Çok ta doğru demiş...

  • Sizinleyiz baskanim07 Mayıs 2019 00:51

    Sizinleyiz baskanim

  • Keko07 Mayıs 2019 00:50

    Bile bile hilevyap sonra magdurum kargalar gülmez sen daha veri kopyalamanin hesabını vereceksin kaç hemen yurtdışına.

  • Cebrail07 Mayıs 2019 00:42

    Haksızlık karşısında susan şeytandır.

  • Kadir07 Mayıs 2019 00:40

    Halkı çok kandırıyorlar. Cahili kandırmak kolaydır. Bunlara oy verene kaç kitap okudun diye sorun ne kitabı derler. Cahillere laf anlatamıyoruz.

  • pazarci07 Mayıs 2019 00:16

    yalancinin mumu yassiya kadar ,seninkisi aksamada bulmadi

  • vatandaş07 Mayıs 2019 00:55

    Sen git pazara çürük soğanları satmaya çürümüş beyinli...

  • ky07 Mayıs 2019 00:13

    kral adamsın oyum yine senin ekrem başkan...

  • Her şerde bir hayır vardır07 Mayıs 2019 00:12

    Sn. İmamoğlu tekrarlanan seçimleri çok farklı olarak kazanacaktır.

  • Halil07 Mayıs 2019 00:08

    Allah seni korusun