E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Köprü trafiği için bazı önlemler alacağız---

İmamoğlu: Köprü trafiği için bazı önlemler alacağız

İmamoğlu: Köprü trafiği için bazı önlemler alacağız
28 Haziran 2019 - 09:46 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma Bakanlığı tarafından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde başlatılan ve toplam 52 gün sürmesi beklenen çalışmaya değindi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, “Köprülerdeki tadilat nedeniyle kent genelinde yoğun bir trafik sorunu yaşanıyor. Bugünün konusu bu olacak" dedi. 

İmamoğlu şöyle devam etti:

"Trafiği hafifletmek için neler yapabiliriz masaya yatıracağız. Çalışmayı başlatan Ulaştırma Bakanlığına da bir kısım tavsiyelerimiz olacak. Bunu acil olarak gündemimize aldık.” (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF MÜFTÜOĞLU28 Haziran 2019 12:01

    bu kendini ne zannediyor.yakında foyası çıkar.

  • : )28 Haziran 2019 12:39

    seçim iptal ette, bu sefer yuzde 70 le gelelim ahahaha

  • Volkan28 Haziran 2019 11:53

    Şehitler köprüsüne yüksek zam yapılsa ve Yavuz Selim'e indirim yapılsa trafik dengelenir. Tek taraf yerine çft taraflı ücret alınması lazım. Köprü geçiş en az 15 TL olmalı.

  • Volkan28 Haziran 2019 21:20

    Gerçekçi olalım, tüm dünyada metropoller pahalıdır. Bizde ise İstanbul yaşamak için Anadolu'ya göre daha avantajlı. Burada hayat pahalılaşır ise özellikle emekliler Anadolu'ya göçer ve oralarda kalite artar.  Kaliteli üniversiteler Anadolu'da da olur. Eskişehir bir örnek.

  • Bence tek geçiş 30 lira olsun 28 Haziran 2019 15:19

    Artık İstanbul halkı yüzme konusunda ihtisas yapar.Arabalı feribot sayısı artmalı olanlarda sefer sayısını arttırsın

  • İmam kızı 28 Haziran 2019 10:05

    Köprüyü mü yikacaksin? Köprü olmadı mı trafik de olmaz ne güzel. Çözümler yıkıma yönelik olduğu için ilk akla gelen bu. Bir diğer çözüm de - bu gerçek - büyük şehrin cenaze araçlarını servis dışı bırakacakmıș böylelikle trafikte rahatlık olur :) İstanbul'da ölmeyin sakın, önce memlekete taşınıp orada ölün, yada kendi aracınız ile camiye mezarlığa götürsünler devletin kaynaklarını çarçur etmeyin bakalım onların artık yeni sahibi var innellezi cebellezi.

  • İmam kızına28 Haziran 2019 11:34

    Hayal dünyan ne kadar genişmiş.... Laf olsun he he heee denir sana