E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİletişim Başkanı Altun'dan korona virüs paylaşımı---

İletişim Başkanı Altun'dan korona virüs paylaşımı

İletişim Başkanı Altun'dan korona virüs paylaşımı
24 Mart 2020 - 04:48 borsagundem.com

İletişim Başkanı Altun, Türkiye'de ilk korona virüs vakasının görüldüğü andan itibaren bugüne kadar yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'de ilk vaka tespit edildiği dakikadan itibaren korona virüse karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. Milletimizin de desteği ile ilk andan bugüne kadar aldığımız önemli kararları bu görselde takip edebilirsiniz" dedi.

Altun'un paylaştığı görsele göre; 17 Mart'ta, 2807 Türk vatandaşı 9 Avrupa ülkesinden tahliye edilerek Türkiye'ye getirildi. Virüsün hızla yayıldığı ve çok sayıda can aldığı Avrupa'dan, Türkiye ölçeğinde tahliye işlemi yapan ülke olmadı. Görselde ayrıca, 3858 öğrencinin de İngiltere, İrlanda, İsviçre, Polonya, İtalya, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden tahliye edileceği aktarıldı. 'Türkiye'de Korona virüs' başlığıyla hazırlanan görselde Türkiye'de ilk korona virüs vakasının görüldüğü 11 Mart'tan bugüne kadar alınan tedbirlere yer verildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kendin çal kendin oyna24 Mart 2020 12:24

    peki bile bile umreye göndermeler, camilerin cemaata kapatılması ve spor müsabakalarının geç engellenmesi vb. virüs yayılımını artıran konularda açıklama yokmu çok başarılı bey.

  • : )24 Mart 2020 09:17

    Yorum bile yazmıyoruz. yani atananlar var.. sevilik oyla seçilenler var... birde korkmadan benım gibi yazabilenler :D yazdım işte...