E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİki hissede tedbir kararı---

İki hissede tedbir kararı

İki hissede tedbir kararı
19 Ağustos 2020 - 19:42 borsagundem.com

Borsa İstanbul iki hissede gerçekleştirilen işlemler nedeniyle yeni tedbirler aldı. Bir ismin de hesapları brüt takasa alındı

Borsa İstanbul Creditwest Factoring tahtasında 3 ay süreyle brüt takas uygulama kararı alırken. Kiler GYO’da tedbir uygulanacak son tarihi son tarih 19/11/2020 olarak belirledi. Borsa İstanbul aynı zamanda Creditwest Factoring hisselerinde işlem yapan Mert Uysal’ın hesaplarına da 3 ay brüt takas uygulama kararı aldı.

Konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklama şöyle: “Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. Maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Creditwest Factoring A.Ş. (CRDFA) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle CRDFA payında 20/08/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı" ve "Brüt Takas" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)