E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİhvan liderlerinin çocukları katledildi!---

İhvan liderlerinin çocukları katledildi!

İhvan liderlerinin çocukları katledildi!
14 Ağustos 2013 - 15:26 borsagundem.com

Mısır'da bugün yapılan katliamda İhvan yöneticilerinin aile fertleri arasından da çok sayıda kişi katledildi

Mursi'nin Basın Danışmanı Ahmed Abdulaziz'in kızı, güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti, 2 çocuğu da yaralandı. İhvan lideri Hayrat Şatır'ın damadı ve kızı Adeviye Meydanı'nda yaşamını yitirdi.
Darbeyle görevinden alınan Muhammed Mursi'nin Basın Danışmanı Ahmed Abdulaziz'in kızı Habibe güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti, 2 çocuğu da yaralandı.
Mısır'da Müslüman Kardeşler yöneticilerinden Muhammed Baltaci'nin 17 yaşındaki kızı Esma'nın da Rabiatul Adeviyye Meydanında göğsünden ve sırtından aldığı kurşunlarla öldüğü bildirildi. Baltaci'nin oğlu Ammar, kardeşinin öldüğünü katıldığı televizyon programında açıkladı. Öte yandan Muhammed Baltaci'nin gözaltına alındığı yönündeki haberler yalanlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan14 Ağustos 2013 22:47

    hala hayvanları destekleyen bizim ülkemizdeki komünistler ve güye solcu geçinenler siz insan mısınız?

  • Sld1714 Ağustos 2013 18:10

    tüm dünya görüyor yahudiler yüzünden medya sansürleniyor daha 600 yıllık osmanlı devletinin yıkılmasından 100 yıl geçti ve bu şerefsizler dünyaya osmanlıyı 100 yılda unutturdu Türkiye'yi batırdı. dünyadaki devletleri batırdı başına liderler getirdi ve bunlara istediğini yaptırıyor . Türkiye'ye gelmelerinimi bizim çoluğumuzu çocuğumuzu kız kardeşimizi öldürmelerini mi bekleyeceğiz daha ne bekliyoruz yahudilerin yaptığı yıkım durdurulmalı artık yoksa çok değil ülkemizdede gerçekleşek. Ne kadar ülke karışır yok olursa bu yıkım okadar yaklaşıyor demektir ülkemize savaş anında yardım eden libyayıda yıktılar şimdi stratejik bölgeleri sırayla yıkıyorlar 3.dünya savaşını bekleyip gene ülkemizimi savunacağız yoksa islam birliği birleşecekmi ?

  • Timur 14 Ağustos 2013 15:54

    Beter olun teröristler

  • YORUM14 Ağustos 2013 15:42

    ZALİMLERİN SONU CEHENNEMDİR.ALLAH ZALİMLERE FIRSAT VERMESİN YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM.BÜYÜK HESAB GÜNÜNDE ELBETTE ÖLDÜRÜLENLER ZALİMLERDEN HAKKINI ALACAK

  • vicdan14 Ağustos 2013 15:41

    alçak sisi.