E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiICBCT: Kredi temini haberiyle hisseler prim yaptı---

ICBCT: Kredi temini haberiyle hisseler prim yaptı

ICBCT: Kredi temini haberiyle hisseler prim yaptı
24 Aralık 2018 - 14:54 borsagundem.com

ICBC Turkey hisseleri Çin'den temin edilecek kredi haberiyle birlikte yükselişte

ICBC Turkey, Çin'den 300 milyon dolar tutarında sermaye benzeri kredi temin edecek.

Bankadan KAP'a yapılan açıklamada, sermaye benzeri kredinin 10 yıl vadeli ve beşinci yıldan sonra geri ödenebilir şekilde olacağı ifade edildi.

Bu gelişmeyle birlikte ICBCT hisseleri saat 14.57 itibariyle yüzde 4.37 oranında primle 5.26 lira seviyesinde işlem görüyor. Hisse geçtiğimiz haftalarda ise düşüş trendindeydi.

ICBC Turkey'in halka açıklık oranı ise yüzde 5.39 seviyesinde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasanbey25 Aralık 2018 21:57

    Çin'den temin edilecek kredi nedeniyle yükseliş mi   (6) Zaten Çin Bankası değil mi ? Gerekçe enteresan. Dünyanın en büyük bankası. Banka hisselerindeki manüplasyonu göremeyen ...

  • ahmet25 Aralık 2018 10:54

    SPK BORSA GÜNDEM EKONOMİ EDİTÖRÜ BİRAZ VİCDAN MERHAMETE GELİN ICB FİNASBANK DENİZBAN FORMT NİBAS  NEDEN EL KOYMUYORSUNUZ HELEDE  NİBASI ORTAKMISINIZ MİLETİN  KANINI EMDİ  PATRON RIZA VE MECNUN COLAK   ALAHANDAN BULSUN BUNLARA MÜSADE EDEN 

  • Kamil25 Aralık 2018 21:54

    11 lerden 9 lara , 5 lere gelen hissedeki oynaklığı zamanında görmeyen yetkililer. Size sesleniyoruz, yatırımcıları koruyalım. Manüple eden kişilere altışar aylık işlem yasağı ( hem de GEÇİCİ) getirmekle mağduriyet giderilmiş olmuyor. Bekliyoruz..