E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHüseyin Gülerce'den bomba iddialar!---

Hüseyin Gülerce'den bomba iddialar!

Hüseyin Gülerce'den bomba iddialar!
05 Ocak 2014 - 12:52 borsagundem.com

Cemaate en yakın isim açıkladı

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Beyaz TV ekranlarında Cemaat ile hükümet arasındaki ilişkiyi değerlendirdi.
 
İşte konuşmasından satır başları:
 
Çok büyük bir fırtına geliyor diyorum, bunu bazı siteler tehdit ediyor diye veriyor.
Fırtına geliyor dediğiniz zaman tehdit değil tedbirinizi alın demektir. Benim alacağım tedbir duruşumu bozmamaktır.
Ben sıkı duralım diyorum. Bu olay ne Selçuklu da yaşandı ne Osmanlı da.Böyle yangın sünniler arasında hiç yaşanmadı. Tedbir hükümete yönelik tabi. 700-1000 polisin yeri değişti.Herkesin burada dikkat çekeceği şey hukuk. Yanlış yapanlar hukuk çevresinde değerlendirilsin.
 
Sizi efendiler kurtarsın
 
Gelsin 'sizi efendileriniz kurtarsın' demediyse o savcı çıksın açıklasın. Sayın Başbakan'ı bu şekilde tahrik eden varsa ortaya çıksın.
'Paralel yapı'ya bir operasyon geliyor. Başbakan'ın dünkü toplantısı da bunun bir göstergesidir.Başbakan, toplantıya kendisini eleştirmeyen isimleri çağırdı.Bu şunu gösteriyor, Başbakan bir karar vermiş kendisine destek veren gazetecilere bu fikrini açıkladı.
 
Daha önce yaşanmamış bir operasyonu yaşayacağız.
 
Pazartesi de başlayabilir Uzakdoğu ziyareti sonrası da. Ama böyle bir operasyonu daha önce Türkiye görmedi.Bu toplantıdan çıkan ana fikir Başbakan'ın operasyon konusunda kararlı olması.
Netice ne olursa olsun büyük sıkıntılar yaşayacağız. Daha önce Hizmet hareketine böyle bir bakış açısı olmamıştır. Bu olaydan yara almadan kimse çıkamaz.Bu kasırganın şu anda sadece ben değil Sayın Baykal da farkında.
 
Mektup, Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yazıldı
 
Sayın Cumhurbaşkanı televizyona çıkmıyordu.Neden çıktı. Neden Gül, Fehmi Koru'yu ABD'ye Gülen'in yanına gönderdi.
Hizmet Hareketi de yanlışlar yaptı. Öz eleştiri yapılmalı.
Gelen mektup için Başbakan okunmam istenmiştir dedi. Gazeteciler yanlış aktarıldı.Mektup 21 Aralık'ta gönderildi.Mektup, Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yazıldı. Sayın Cumhurbaşkanı, bir hale çare bulmak için Fehmi Koru'dan ricacı olmuş.
Cumhurbaşkanı, Başbakan Erdoğan'a böyle bir mektup var sizin de okumanız isteniyor deyip okutmuştur. Gülen, Koru ABD'ye gitmeden Sayın Başbakan'ın da haberi olsun demiştir.Gülen'i yanlış yönlendirenler var, bazı aracılar yangına benzin döküyor.
 
Mustafa Sarıgül'e destek
 
Cemaat, Mustafa Sarıgül'e destek verecek diyorlar. Herkes bulunduğu mahalde istediği yere oy veriri. Benim oy kullanacağım yer Yalova, AK Parti adayına oy vereceğim. Mektupda da belirtildiği gibi seçimlerde yine aynı yerde duracağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (43)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ15 Mart 2014 13:39

    CEMAAT KORKUNÇ VE TEHLİKELİ BU İNSANLAR HEP TUZAK KURMUŞ YATAK ODALARINI DİNLEMİŞ,BİR AN ÖNCE BUNLARA KARŞI ÖNLEM ALINMALI AKSİ HALDE HAŞHAŞİLER GİBİ YIKIMA BAŞLAR,

  • ahmet erol06 Ocak 2014 00:16

    borsagundem e yakışmıyor. başlıkta yazanla içeriği uyuşmayan yazılar yayınlıyorsunuz. sarıgül e destek başlığı atmışsınız içerikte akp ye destek var .....cemaat akp ye desteğe devam edeceğini açıkladı..

  • YILMAZZ05 Ocak 2014 23:04

    HIRSIZI KÜMESTEN TAVUK ÇALARKEN YAKALAMIŞLAR,,!!İŞTE YAKALANDIN,TAVUKLARIMIZI ÇALMAYA UTANMIYORMUSUN DEMİŞLER......HIRSIZ PİŞKİN PİŞKİN CEVAP VERMİŞ....; YA KARDEŞİM NE TAVUK ÇALMASI,,KAÇAN TAVUĞUNUZU YAKALADIM TAM KÜMESE KOYARKEN SİZ GELDİNİZ DİYE CEVAP VERMİŞ...!!

  • volki05 Ocak 2014 21:56

    herkes kendini kurtarma derdinde

  • Game Over05 Ocak 2014 21:47

    Karşılıklı kılıçlar çekildi, büyük yolsuzluklar ortaya döküldü, iki taraf da son derece bel altı vuruşlara başladı ama Gülerce çıkmış diyor ki oyum yine Akp’ye.. Peki bütün bunlar yine bir oyun muydu, halkı hiç mi adam yerine koymayacaksınız. Ne bitmez tükenmez oyunlarınız varmış! Halkını her şekilde kandıran sömüren zihniyetlerin evlerine yüreklerine Allah ateşler salsın oldu mu..

  • fikret05 Ocak 2014 21:38

    ak partide cemaatte rantın peşinde, her ikisi de kendi adamlarına çalışıyor. Allah samimi müslüman Türk Milletinin yardımcısı olsun.

  • T.C AKIN05 Ocak 2014 21:06

    ADAM MUHATAP DAHİ ALMIYOR NANİK..... NANİK......YAPIYOR

  • Borsacı05 Ocak 2014 20:49

    Hüseyin Gülerce Hocam, alalım mı satalım mı? Bunu söyleyin kafa karıştırmayın. Mesela ben alıyorum de komple girecem endekse.

  • şadi05 Ocak 2014 20:47

    cemaat denen yokuş aşağı hızla giden bir tır gibi şöför yaşlı ve uykusuz ama öyle durumdaki yaptığı kazalar sadece kendine zarar vermeyecek bu vatan içinde her bireyi etkileyecek yazık ki umutlarımız vardı bu kadar miş neyleyelim

  • misafri05 Ocak 2014 20:10

    ya hocam operasyon falan iyde dikat çekiyo niye heop fed in açıklamasına denk geliiyo şimdi bu operasyonda fed in ocaktaki açıklamasına denk gelmesin ozaman işin rengi değişir tabi kendiniz çalıp kendiniz oynadığınız yani hükümetle fed in ertkisini azaltmak veya bakışları başka yöne çekmek gibi

  • kral05 Ocak 2014 19:53

    eee ortalığı siz karıştırdınız. şeriatın kestiği parmak acımaz.

  • kılıç05 Ocak 2014 19:06

    ANLAŞILAN O Kİ CEMAATE AKP NİN ÇOK KASETİ VAR,

  • hatay05 Ocak 2014 18:33

    yeter insanlara bur vererek öğrenci okutuyoruz mantığını.siz kimsiniz ki.TC daha mı güçlüsünüz bırakın hiç bir öğrenci hiç bir gruba minnet etmesin.adam gibi devlet okutsun.görün bakın o zaman gerçek kişiler vatanseverler ortaya çıkar.sadece cemaat baronlarını yetiştiriyor. koza grubu gibi

  • hatay05 Ocak 2014 18:33

    yeter insanlara bur vererek öğrenci okutuyoruz mantığını.siz kimsiniz ki.TC daha mı güçlüsünüz bırakın hiç bir öğrenci hiç bir gruba minnet etmesin.adam gibi devlet okutsun.görün bakın o zaman gerçek kişiler vatanseverler ortaya çıkar.sadece cemaat baronlarını yetiştiriyor. koza grubu gibi

  • mali05 Ocak 2014 18:27

    Borsa dibe vurmuş. Döviz yükseliş rekoru kırıyor. Pazarda patetesin kilosu 2.5-4 lira. Ekmek yüzde 20 zamlanmış. İşsizlik tavana vurmuş. Bunlar bizi ilgilendiriyor. Bize ne sizin hükümetinizden cemaatinizden.

  • birol cebeli05 Ocak 2014 18:00

    bas git gülerce misin nesin biz çok gördük erkeklenenleri

  • Vatandas05 Ocak 2014 17:56

    Bu zihniyet yedigi tabagi pisliyet cinsinden,Bunlardan T,C ye hayir gelmez,Deyilmi ki TSK yi da yipratan ayni zihniyet...

  • mehmet05 Ocak 2014 17:54

    hükümet haklı.paralel cemaat devleti kabul edilemez.ya devlet başa,ya kuzgun leşe.hükümetin yanındayız.

  • Vatandas05 Ocak 2014 17:53

    Git kuklanin onunde dur < nerde durursan dur,Yeter artik Millete tahrik ettiginiz,

  • kemal05 Ocak 2014 17:45

    hic bir sey olmaz bittiniz olum artik para kaynaklariniz kesildi..

  • captan05 Ocak 2014 17:01

    bir cisim yaklaşıyor

  • çeteler temizlensin05 Ocak 2014 15:10

    yeter artık milletin zekatını, kurban derisini alıp, örgüt evlerini kullanarak maddi durumu olmayan çocukların zayıf noktasından yararlanıp devlet içinde paralel devlet kuran çeteler temizlensin..

  • islamiyete aykırı işler cemaati05 Ocak 2014 15:08

    yeter artık. millet sizin ne olduğunuzu anladı. mektubunuzu da . sizi de. düşün milletin ykasından kardeşim. DEVLETE ŞANTAJ YAPAN PARALEL DEVLETMİ OLUR. DERSANELER DE KAPANSIN. HERKES ADİL EŞİT EĞİTİM ALSIN. PARASI OLAN DEĞİL. HERKES EĞİTİM ALSIN

  • masum05 Ocak 2014 15:06

    insanların yüzünden aslında çok şey anlaşılabilir, gülerce yüzü idare ediyor yine ama tayyibin yüzünden şer akıyor

  • şantajcııı05 Ocak 2014 15:05

    devletin içindeki şantajcılar , çeteler mutlaka temizlensinn.. normal vatandaşın hakkını yiyor bunlar. temizlensin..

  • Mehmet05 Ocak 2014 14:43

    Kendi dilinden korkan,kendi dilinde ibadet etmeyen Türkiye gibi Arap sömürgelerinde Martin Luther gelmeden demokrasi olmaz.Adı cumhuriyet kurumları Tiranlık.

  • kamil sönmez05 Ocak 2014 14:42

    cemaat olarak operasyonlarla beraber olan süreci iyi yönetemediniz, ah yerinizde olsam şu an hırsızlıktan başka bir şey konuşulmuyordu bu ülkede, tayyibin gerçek yüzünü defalarca gösterme fırsatı buldunuz ama süreci iyi işletemediniz. millet hırsızı değil yine sizi suçlu bulmaya başladı

  • hasan05 Ocak 2014 14:40

    akp nin paralı sosyal medya silahşörleri itibarlarını geri kazandırmak, milleti yine kandırmak için her yere doluşmuş,

  • mahur05 Ocak 2014 14:38

    bu ülkedeki insanların gene sorunu şu ; daha insan olmadan Müslüman olduklarını iddia ediyorlar, Allahın kelamlarını bilmeden ata dini olduğu için islama inanıyorlar yani atası neye tapsa ona tapacakmış, israilde doğsa Yahudi, avrupada Hristiyan olurmuş. cahil olduğu için iyi laf ebeleri çok kolayca kandırıyor bu milleti, islam bilmez, edebiyat bilmez, sanat bilmez, ilim bilmez. böyle bir toplumun seçimlerinden de bir şey çıkmaz, demokrat olamaz, demokrasiyi bilmez çünki. bu ülkede garibana, mazluma, fukaraya acırım gerisi zaten sistemi oluşturan ve destekleyen tiplerden oluşuyor

  • Ayla Akcan05 Ocak 2014 14:19

    Sayı Gülerce bu ayakkabı kutularından sonra hala AKP diyorsanız cemaatin bu ülke için büyük tehlike olduğunu bize göstermiş oldunuz.

  • hacı05 Ocak 2014 14:14

    bayraktarın dediği gibi talimatları ondan aldım, o da istifa etmeli.. başbakan yemiş içmiş kime ne verilecek belirtmiş, şimdi günah keçisi arıyor, oğlun hakkında ki belgelerin neden üzerini örttün? o kadar dürüst isen

  • exper05 Ocak 2014 14:14

    Cemaat insanlardan topladığı paralarla okullarda kendi adamlarını yetiştirip her kuruma sızmıştır,bir çok kurumda amirini değil ağabeylerini dinleyen koyunlar var

  • mehdi05 Ocak 2014 14:13

    gene hırsızlık unutuldu millet başka şeyleri konuşmaya başladı, biri hırsızlık yapmışsa artık ona güvenir misin ? hayır

  • sevda05 Ocak 2014 14:12

    allah başbakanımızı başımızdan eksik etmesin hergü namazdan sonra dua ediyorum destegimiz sonuna kadar sürecek işallah

  • keskin05 Ocak 2014 14:10

    hükümet ekonomideki beceriksizliklerini cemaate yüklemeye çalışıyor.

  • milli05 Ocak 2014 14:07

    sizde biraz akıl olsa zaten bu diktatör kılıklı ama içi boş deli dumu,rulu desteklemezdiniz

  • alperence05 Ocak 2014 14:06

    Madem memlekette yolsuzluk vardı da neden önceden çıkarılmadı.Neden mi? menfaatler çakıştı. Herkes iyi iken kimse kimseye sesini çıkarmaz.Bu devletin bekasını(geleceğini) düşünmeyipte sadece para ve siyayet makamına ulaşmak isteyenlere hakkımı helal etmiyorum.

  • hacı05 Ocak 2014 14:06

    hem çal hem de utanmadan hırsızlığını açığa çıkaranlara operasyon yap, artık hırsızlığı içine sindirmiş bu yüzsüzler

  • cevval05 Ocak 2014 14:05

    hırsızlık yapmışlar, üstünü kapatacam diye bir yığın operasyon, din tüccarları sizi, tayyip erdoğan geriyor bu memleketi esas olarak, muhalifler değil

  • dlbyz05 Ocak 2014 13:58

    efendi bildiğimiz çiftlik kahyası demek bide köylü demek ki şu andan sonra bunlara yazık olacak zaten köylü üretmeyi bıraktı üretim üçkağıtcı holdinglerin eline geçti unakıtan unu akıttı gitti bilal malı götürmüş müdürler ayakkabı kutusu kolleksiyoncusu ölmüş bu ülke be ölmüş gari tümünü temizleyip 2015 te yeni bir türkiye istiyorum çok mu be

  • reis05 Ocak 2014 13:47

    sermaye grubları ve içimizdeki işbirlikcileri cemaatle alhükümeti birbirine düşürüp malı kötürecekler

  • tmel05 Ocak 2014 13:45

    sayın gülerce vatanımızı ve hizmeti gercekten cok taktir ediyorum fakatdin iledevlet işlerini karıştırmayalım

  • zkutluca05 Ocak 2014 13:33

    gelsin sizi amerikalı efendileriniz kurtarsın.bay hizmet hareketi mensupkları..siz hangi akla hizmet ediyorsunuz..dolar 2.2 ye fırlamış 2.50 olacak borsada binlerce kişi battı..enflasyon cari açık fırlamış..yolsuzluklar vardıda seçimlere 3 ay kalamı aklınız başınıza geldi..