E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiHürriyet Gazetecilik: Koalisyon ihtimali---

Hürriyet Gazetecilik: Koalisyon ihtimali

Hürriyet Gazetecilik: Koalisyon ihtimali
22 Ekim 2015 - 10:36 borsagundem.com

Hürriyet Gazetecilik hissesi erken seçim öncesi koalisyon ihtimaliyle birlikte yükselişe geçti

Hürriyet Gazetecilik hissesi yükseliyor. Son erken seçim anketlerinde koalisyon ihtimalinin yeniden öne çıkmasıyla birlikte Doğan Grubu hisselerinde yükseliş yaşandı.
Hürriyet Gazetecilik ile hükümet arasındaki sürtüşmelerin olması ve erken seçim anketlerinde koalisyon ihtimalinin güçlenmesi hisseye alım getirdi.
Hürriyet Gazetecilik hissesi yüzde 5'e yakın primle 0.64 TL seviyesinde seyrediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 4,46
En Yüksek: 4,47
En Düşük: 4,42
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,68
İşlem Hacmi 7.275.655
Toplam Adet: 1.636.019
Ağırlıklı Ort.: 4,42
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • c222 Ekim 2015 15:30

    anket manket hikaye bu millet sandıkda bu vatan hainlerinin hesabını soracak, bu hainlerin yaptıklarının bedelini ancak yüksek oranla tek başına gelecek bir parti sorabilir,bunuda vatanperver , üzerinde asil kan taşıyanlar çok iyi bilir ...!

  • gezici hürriyet22 Ekim 2015 11:59

    bu gezici hürriyet patronu doğanın hiltonda yapmak istediği ağaç katliamını örtbas etmeye çalışmıştır.doğan uydurma raporlarla 150 yıllık çınar ağaçlarını rezidans,avve otel yapmaya çalışmış son anda anıtlar yüksek kurulunun engeline takılmıştı.eğer o dönemde ak parti yerine chp olsaydı.doğan o ağaçları kesip yerine o işleri yapacaktı.zaten sarıgülde bayağı uğraşmış doğanın oralara rezidans avm ve otel gurubu yapması için.ama başaramamış.işte ak partinin iktidarda olması gezici doğanı böyle sekteye uğratmıştır.

  • Fatih islambul22 Ekim 2015 11:20

    BU ÖLKE İYİ YÖNETİLMİYORDA ONDANMI.ÜÇMİLYON SURİYELİ.IRAKLI AFGAN ÇECEN UKRAYNALI AFRİKALI.ERMENİ YUNANLI ÜLKEMİZE GELİP YAŞIYOR BARINIYOR...LİDERLERİ AMERİKAYA**AVRUPAYA..KAÇIP..ORADAN BAĞIRIYORLAR..HADİ ORDAN HAYİNLER.ARTIK.URAŞMAYIN. VAZ GEÇİN.BU İŞLERDEN.

  • akp yönetemiyor22 Ekim 2015 11:09

    akp artık ülkeyi yönetemez hale geldi. şirketlere cezalar, bankalar çok kar ediyor diye cezalar verdi durdu. Dolar aldı başını gitti. Şirketler iflas için sırada bekliyor.Terör korkusundan halk sokağa çıkamayıp metroya binemiyor. Komşu ülkelerle sıfır sorun yerine hep sorun yaşattı. Gazeteciler hapiste. Yargı bağımsızlığı kalmadı. Daha çok şey var da kalsın yer sığmaz ve okumaktan sıkılırsınız

  • YÜKSELİR22 Ekim 2015 10:55

    EVET YÜKSELİR SONRA KOALİSYON İHTİMALİ ZAYIF HABERLERİ YAINA SÜRÜLÜR VE KY NİN ELİNE YÜKSEK FİYATTAN VERİRLER.BÖYLE DEVAM EDİP GİDER.