E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHulusi Akar'dan ABD'ye net mesaj---

Hulusi Akar'dan ABD'ye net mesaj

Hulusi Akar'dan ABD'ye net mesaj
05 Ekim 2018 - 20:52 borsagundem.com

Bakan Akar, yaptığı açıklamada "Terör terörist bitmeden bu mücadelede asla durmak yok" ifadelerini kullandı ve isim vermeden ABD'ye eleştirilerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İster tırlarla, ister  vagonlarla neyle silah, mühimmat verirse versinler bunun bir sonu olmadığını  teröristlerin başındakiler anladı, aşağıdakiler de anlayacak." dedi. 

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara  Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral  Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Batman'ın  Gercüş ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola döşenen EYP'nin patlatılması sonucu  şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Can İnce'nin ailesine taziye ziyaretinde  bulundu.

Ailenin Elvankent'teki evinin önünde kurulan taziye çadırına gelen Bakan Akar ve komutanlar, asker üniforması giyen şehidin babası Ömer ve kardeşi  Ayhan İnce ile yakınlarına başsağlığı diledi.

Okunan duaların ardından konuşan Bakan Akar, terörle mücadelenin devam ettiğini belirtti.

Silahlı Kuvvetlerin, jandarmanın, polis, korucu ve güvenlik güçlerinin  bir bütün halinde gece gündüz demeden teröristlerin peşinde olduğunu vurgulayan  Akar, şunları söyledi:

"Bu konuda büyük başarılar kazanılmakla beraber teröristler içeriden  ve dışarıdan aldıkları desteklerden, hainlerle yaptıkları iş birliğinden dolayı  varlıklarını sürdürüyorlar ama biz de diyoruz ki en son terörist etkisiz hale  getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Durmak, beklemek yok. İster  tırlarla, ister vagonlarla neyle silah mühimmat verirse versinler, bunun bir sonu  olmadığını teröristlerin başındakiler anladılar, aşağıdakiler de bunu  anlayacaklar. Yapılan mücadele çok saygıdeğer bir mücadele.

Şu anda dahi dağda, tepede yurt içinde, yurt dışında bu memleketin  kahraman evlatları büyük fedakarlıkla mücadeleyi sürdürdüler, sürdürüyorlar.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehitlerimizin, gazilerimizin kanı yerde  kalmayacak, mutlaka bunların hesabı soruldu, sorulmaya devam edilecek."

"Terör, terörist bitmeden bu mücadelede asla durmak yok"

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletin egemenliği ve bağımsızlığı  için bugüne kadar ne yapıldıysa bundan sonra da aynısının yapılacağını kaydeden  Akar, şöyle konuştu:

"Dur, durak yok ve inşallah hep beraber sizlerin güvenine, sevgisine  layık olmak için Silahlı Kuvvetleri, güvenlik güçlerimiz büyük bir azim ve  kararlılıkla sürdürdükleri mücadeleyi bundan sonra da sürdürecekler. Sizlerin  duası, Allah'ın yardımıyla ve inşallah biz en son teröristi etkisiz hale getirip  'Terörle mücadele bitti.' diyeceğiz. Terörist bitecek, mücadele bitecek. Terör,  terörist bitmeden bu mücadelede asla durmak yok. Bu konuda azimli, kararlıyız, bu  konuda mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • belirsizlik06 Ekim 2018 13:09

    bu ülke 40 yıldır hemen her gün şehit vermektedir ve sorumlusu da amerika ve israildir. bu halk bunu unutmaz. , o israil denen ülke bir gün Türkiyenin yardımına muhtaç olduğunda şehitlerimizi hatırlatacağız.

  • Berber bekri06 Ekim 2018 09:34

    ABD den yüksek liyakat ödülün var mı ABD 'ye gitmeyen ABD den boynuna ödül takılmayan çok az genel kurmay başkanı gördü bu ülke de ondan sorduydum Sayın AKAR....

  • ALAATTİN CAMGÖZ05 Ekim 2018 23:14

    bizim baş düşmanımız aslanda abd dir.ülkemizdeki tüm pislikleri ile tüm şehitlerimizi abd yapmıştır.

  • bahçeli06 Ekim 2018 10:24

    Abd Türkiye'nin en büyük dostudur. Ekonomik krizden de Amerikan Mckinsey şirketinin vereceği akılla kurtulacağız.