E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHükümetten 'gavat' açıklaması---

Hükümetten 'gavat' açıklaması

Hükümetten 'gavat' açıklaması
11 Kasım 2013 - 08:04 borsagundem.com

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un tartışma yaratan sözlerine Muammer Güler'den açıklama geldi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un tartışma yaratan sözleri üzerine İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hürriyet'ten Metehan Demir'e konuştu.

Güler, 'Valinin cevabı şık olmadı' diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Devletin valisi konumundaki bir kişi vatandaşa, her ne kadar rahatsız edici bir diyalog yaşansa da bu şekilde cevap vermesi doğru olmadı. Konuyu incelemesi için arkadaşlara talimat verdim. Ama anladığım kadarıyla karşılıklı olarak konu mahkemeye taşınacak. Yine de ne olursa olsun bu konumdaki bir valimizin, böyle bir hakaret de olsa adli ve hukuki yollar vardır. Onunla ilgili yasal çerçevede şikayetçi olabilir, talimat verebilir. Bu şekilde bir ağız dalaşına girmesi hiç şık olmadı. Ben de rahatsız oldum. Tabii ki orada vatandaşımızın 10 Kasım gibi önemli bir günde bu protesto içine girmesi ve kullandığı ifadeleri de ayıplıyorum. Belki daha saygı içinde davranabilirdi. Yine bu, valimizin, ağız dalaşına girerek bu ifadeleri kullanmasını haklı çıkarmaz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk11 Kasım 2013 13:14

    sn. kutlu ben de gözüm bir yerden ısırıyor diye düşünüyordum.Tam şuayip

  • mehmet11 Kasım 2013 10:01

    derhal görevden almalısınız

  • vatandaş11 Kasım 2013 09:51

    Bu adamın artık devletin değil AKP nin valisi olduğu iyice anlaşıldı ve kendince yaranma peşinde bakalım AKP özellikle Erdoğan prim verecekmi izlemedeyiz.

  • yalovali11 Kasım 2013 09:33

    Vali Hüseyin Avni Coş,Tayyip Erdogan`in vekil kontenjanina girebilmek icin ögrenci evleri meselesine baliklama atlayan ilk bürokratti,bugün de vatandasa gavat diyerek konumunu güclendirdi sanirim..ne diyelim coş valim,coş...cooşş!!!!!!

  • le loup11 Kasım 2013 08:53

    VALI EMEKLILIGI YAKLASTIKCA KENDI UST MAKAMLARDA GORMEK ISTIYOR MILLET VEKILI OLUP 10...15000 TL ALMAK VARKEN NIYE EMEKLI OLUP 3000 TL ALSIN CANIM ADAM BIR DAHA KI SECIMLERDE MILLET VEKILI OLMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPIYORDU AMA EN SON GAVAT KELIMESINDEN SONRA VALI OLARAK KALMASI BILE SAKINCALI BENCE HEMEN EMEKLI EDILMESI

  • kutlu11 Kasım 2013 08:49

    bak hele bak şuayipe bak.millete kavat diyor.

  • mahmut11 Kasım 2013 08:31

    vali çoştu...yine çoştu.neden acaba,kendini biryerlere getirebilmenin hesabınımı yapıyor.sen hükümete değil millete vali olmayı öğren,sonra valilik yapmaya çalış...

  • doğru söyle11 Kasım 2013 08:28

    sayın valinin sinirleri çok bozulmuş (!) artık emekli olup dinlenmesi lazım.