E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHSYK iki isme inceleme kararı verdi---

HSYK iki isme inceleme kararı verdi

HSYK iki isme inceleme kararı verdi
26 Ağustos 2014 - 15:58 borsagundem.com

22 Temmuz Operasyonu kapsamında gözaltına alınan 9 polis ile ilgili davayı yürüten savcı ve hakimlere inceleme kararı alındı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 9 rütbeli ve rütbesiz polisin gözaltına alındığı 22 Temmuz Operasyonu'nu yürüten savcı ve davaya bakan hakim hakkında "inceleme" kararı aldı.
 
HSYK 3. dairesi, sanık konumundaki polislerin avukatlarının yaptığı "soruşturmadaki usulsüzlükler" konusunu görüşüp, karara bağladı. 3. Daire oy birliği ile operasyon savcısı İrfan Fidan ile Sulh Ceza Hakimi İslam Çiçek hakkında "inceleme" izni verdi. 

"KAÇ İSMAİL KAÇ"

Operasyon sonucu gözaltına alınan polislerin davasına bakan Hakim Çiçek, adliyede dava sürerken, yabancı bir kişiyle görüntülenmiş, o kişiye "kaç İsmail kaç" demesi de görüntülere yansımıştı. 

Savcı Fidan hakkında yapılacak müfettiş incelemesinin ise, sanık avukatlarının "yasal gözaltı süresini geçirmek" ve "zabıt katibine sahte tutanak düzenletmek" iddiaları konusunda olacağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaa27 Ağustos 2014 00:23

    öz'el yetkililer-paraleller niye soruşturulmaz,gn.kur.başkanına varıncaya kadar örgüt ilan edip içeri atan,zulüm eden paralellere sıra mutlaka gelecek.

  • Vatansever26 Ağustos 2014 22:47

    Muhtac oldugun asil kan damarlarinda mevcuttur

  • Vatansever26 Ağustos 2014 22:16

    Bu cemaat dinilen grup bugun dunyayi Turk,ceyi ogretiyor,Ve ayni grup T,C hukumetini devirmeyi calismakla suclaniyor,Bunlar hepside onceden programlanmis birer olaylardir Ozellikle Ulkenin gizli sirlarinin desifre edilmesi,Ulkenin once TSK yi yiprattilar simdide Polisi ,Tum olay Ulkenin Savunmasini birbirine dusman kilmaktan ote birsey deyil...Kanun yapicilarida%80 gobek kasiyip cep doldurmaktan baska birsey yaptiklari yok ...

  • Vatansever26 Ağustos 2014 22:07

    Anadolu topraklarini goz diken dunya ulkelerinin de istedigi bu deyilmi,Ulkenin guclerini yiprat birbirine dusur Birbirine kirdir el koy....aynen irakta yasananlar

  • Vatandas26 Ağustos 2014 22:04

    Adalet ve denetleme mekanizmasi Tarafsizve her kisi ve kesime esit seviyede olmadigi muddetce Ve ulkenin milli cikarlarina kor korumadigi muddetce bu ulke adam olmaz,Herkes sadece kendi ve cevresinin cikarina calisiyor....

  • adil26 Ağustos 2014 19:27

    bence bu ülkenin esas sorunu ırkçılık, cemaat, örgüt,dış mihrak vs değil. Para, rant, menfaat, hakkaniyetsizlik, yolsuzluk sorunu. Halk yolsuzluğu yapıyor, yapmayan da kabul ediyor yada ses çıkarmıyor. Gerisi fasa fiso hikaye, tiyatro..

  • mehmet 26 Ağustos 2014 18:32

    Parelel yapıyı oluşturanlarda imamhatip çıkışlılar.Düşünün ülkemizde Doktor,mühendis hatta bir kapıcı bile işe alınırken imamhatipliler tercih ediliyorsa orda bir örgütlenme var demektir.

  • PARALEL ÖRGÜT..26 Ağustos 2014 17:09

    Kardeşim sorun imam hatipler değil. sorun devletin içinde sinsice beslenen, yapılanan ve tüm mekanizmaları kitlemiş bir örgütün olmasıdır.

  • mehmet 26 Ağustos 2014 16:20

    Her kim olursa olsun adalet eşit dağılmalı.Adaletin herkese eşit dağılmasının yoluda ÜLKEDE TEK tip okulların olması,örgütlenmeye fırsat verilmemeli.Y İMAMHATİPLER KAPATILMALI yada bütün okullar imam hati olmalı.