E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Hollanda Başbakanı ile 8 defa ne konuştun"---

"Hollanda Başbakanı ile 8 defa ne konuştun"

Hollanda Başbakanı ile 8 defa ne konuştun
14 Mart 2017 - 15:33 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan Başbakan Yıldırım'a: Hollanda Başbakanı ile ne konuştun

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu parti grubunda konuştu. CHP lideri, Yıldırım'ın Hollanda Başbakanı ile krizin yaşandığı gün 8 defa telefonda görüştüğünü ileri sürüp 'Hollanda Başbakanı ile ne konuştun?' diye sordu

İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başları:
Bir Bakan'ın sınır dışı edilmesini asla kabul etmiyoruz! ne gerkeiyorsa yapın! Sonuna kadar sizin arkanızda olacağız dedik. Hollanda ile ilişkilerin tamamını askıya alın dedik. Bugün açıklamalar oldu, yaptırım uyguluyoruz, neymiş, Büyükelçi Türkiye'ye gelmeyecekmiş! Zaten burada değil ki! Sen kendi Büyükelçini çektin mi? Niye çekmiyorsun?

MİLLETİ GAZA GETİRİYORSUN SONRA ÖNLEM ALIYORSUN
Milleti gaza getiriyorsun arkadan önlem alıyorsun! Ne gerekiyorsa yapacaksın kardeşim! Sen rencide olmuyoran ben rencide oluyorum kardeşim!
Ya büyük laf söylemeyeceksin ya da bu milleti gaza getirmeyeceksin! Referandum var ya buradan bir şeyler koparabilirmiyizin arayışı içindeler.
Dönemin Enerji Bakanı Irak'a gitmek istedi uçağı geri gönderildi! O zaman niye kimse meydanlara çıkmadı? Çünkü o zaman referandum yoktu! Türk askerinin başına çuval geçirilirken ses yok çünkü referandum yok. Avrupa'da parlamentolar sözde soykırımı parlamentosundan geçirdi. Gösteriler yapıldı, o ülkelerin mallarını almayacağız dedi. Sonra ne oldu hükümetin Tarım Bakanı Fransız tarımına yaptığı katkılardan ötürü şovalye ünvanı aldı. Bir tepki var mıydı hayır çünkü referandum yoktu.

MAVİ MARMARA
Gazze'ye abluka kalkmadan İsrail'le görüşme olmaz dedi. Kalktı mı, kalkmadı! 20 milyon dolara Türkiye'nin itibarını sattılar. 2004 yılında Rauf Denktaş Türkiye'de miting yapmak istedi. Erdoğan izin vermedi. Rauf Denktaş da efsane kişi. Mitinge izin verilmiyor.

TÜRKİYE RUSYA'DAN ÖZÜR DİLEMEYECEK DENİLMİŞTİ
22 Haziran'da Rus uçağı düşürüldü! Talimatı ben verdim yarışına girdiler! Sayın Cumhurbaşkanı ben dedi Davutoğlu hayır ben verdim dedi! Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki aynı ihlal bugün yapılsa yine aynı karşılığı veririz diyor. Türkiye'nin Rusya'dan özür dilemeyeceğini Rusya'nın özür dilemesi gerektiğini söyledi.Putin'in ayağına gittiler, bir özür mektubu yazdılar Türkiye'nin itibarını düşürdüler!
Bu hükümet döneminde ilk kez Türkiye toprak kaybına uğruyor.

TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ TEST ETMEYEN KİM KALDI?
Beni Almanya'ya almazsanız Dünyayı ayağa kaldırırım dedi. Almanya'ya niye gitmiyorsun? Git, seni tutan ne? Lafa gleince lafları çok, işe gelince olmuyor. Ne diyorlardı, kimse Türkiye'nin gücünü test etmeyen kim kaldı?

HOLLANDA BAŞBAKANI İLE 8 DEFA NE GÖRÜŞTÜN!
Krizin çıktığı gün Sayın Binali Yıldırım, Hollanda Başbakanı ile 8 defa ne konuştu! Çıkın açıklayın! Umarım gizli değildir!

AVRUPA EVET ÇIKMASINI İSTİYOR!
Referandumda en çok evet çıkmasını Avrupa ülkeleri istiyor. Eğer refertandumda hayır deyin demek aslında referandumda evet oyu verin demektir. Tarihte yaşandığı gibi Türkiye'de parlamentoyu istemiyorlar.
1 Mart tezkeresinde bir kişi ikna edilemedi ama Meclis gerekeni yaptı. Şimdi Meclis'i fesih yetkisi verilmesi var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Anlayana sivrisinek saz.....14 Mart 2017 20:49

    Sn.kılıçdaroğlu ne söz verdiyseniz yapın.Biz de sizi destekliyoruz diyor.Hiç bir ülke Türkiye'nin itibarını sarsamaz bir Bakanı kapı dışarı edemez diyor.Bazıları anlamıyor.

  • lanet olsun sana ve senin gibilere14 Mart 2017 17:00

    ne istiyorsun sen kilicdaroglu? savasmi? tabi savas ciksa sen zaten saklanir bir yere eglenerek seyredersin, tek isin gucun t.c kotu duruma dussun. batsin, bitsin.