E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış Piyasalar'Hisseyi gerektiğinde alın!'---

'Hisseyi gerektiğinde alın!'

'Hisseyi gerektiğinde alın!'
25 Haziran 2013 - 12:19 borsagundem.com

Blackrock, yatırımcılara gerekmesi halinde hisse senetleri alınmasını önerdi

Geçen hafta hem hisse senetleri hem de tahviller yatırımcılara zarar ettirirken yatırım kuruluşu Blackrock, tercih etmek durumunda kalınması halinde hisse senetlerini önerdi.
Marketwatch’ın haberine göre, dünyanın en büyük yatırım kuruluşlarından biri olan Blackrock’ın raporunda, “Hisse senedi boğa piyasasının nedenleri geçerli olmaya devam ediyor. Orta vadede fiyatlarda artış yaşanabileceği inancımızı koruyoruz” denildi.
Blackrock küresel baş yatırım stratejisti Russ Koesterich tarafından kaleme alınan değerlendirmede, “Rusya gibi güçlü dolar ve sıkışık likidite bağlantılı gelişen piyasalara dikkat edilmeli. Enerji sektörü gibi artan faizlere karşı kırılgan sektörler de ek riskler içerebilir” ifadeleri kullanıldı.
Raporda, “Hisse senetleri tahvillere oranla daha iyi görünüyor çünkü yukarı yönlü faiz baskılarının gelecek yılda da devam edeceği öngörülüyor” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)