E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHatay'daki depremlerde iletişim kesildi---

Hatay'daki depremlerde iletişim kesildi

Hatay'daki depremlerde iletişim kesildi
21 Şubat 2023 - 00:44 borsagundem.com

Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçelerinde meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerde GSM operatörleri bir kez daha kötü bir sınav verdi

Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçelerindeki deprem iletişim kesintisini de beraberinde getirdi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tepkileri üzerine çeken GSM şirketleri, önlem aldıklarını açıklamıştı ancak son depremler operatörlerin hazırlıksız olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan iletişim kesintisi bölgedeki arama kurtarma çalışmalarını da etkilemiş, depremden kurtulan vatandaşlar, yakınları ile iletişim kurmakta zorlanmıştı.

İletişimdeki bu aksaklık nedeniyle hem depremzedelerin hem de bölgede arama kurtarma çalışmalarını yürüten ekiplerin tepkisini çeken GSM şirketleri önlemlerini aldığını açıklamıştı.

Ancak Hatay'da meydana gelen son iki depremde de yaşanan iletişim kesintisi GSM operatörlerinin yetersizliğini bir kez daha ortaya koydu.

Kilis Valiliği'nden Hatay'daki depremlere ilişkin açıklama

 

Hatay'da peş peşe yaşanan depremlere valilik binası dayanamadı

 

Hatay'daki deprem, Osmaniye'de yıkıma sebep oldu

 

Hatay'da hastaneler boşaltıldı

 

Hatay'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki deprem!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)