E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHatay Defne'de 5 büyüklüğünde deprem oldu---

Hatay Defne'de 5 büyüklüğünde deprem oldu

Hatay Defne'de 5 büyüklüğünde deprem oldu
23 Şubat 2023 - 19:07 borsagundem.com

Hatay'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD 18.53'teki depremin merkez üssünü Defne olarak açıkladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.53'te Hatay'ın Defne ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Deprem, 9,76 kilometre derinlikte oldu.

HATAY VALİSİ: İLK BELİRLEMERE GÖRE YARALI VE ENKAZDA KALAN YOK

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaptığı açıklamada, sarsıntının ardından ekiplerin saha taramasının sürdüğünü belirterek, "Deprem nedeniyle birkaç hasarlı binanın yıkılması dışında önemli bir durum yok. İlk belirlemelere göre herhangi bir yaralanma ya da enkaz altında kalma durumu da söz konusu değil." dedi.

İşte hata: Betondaki büyük taşlar binaları çökertti

 

Deprem bölgesine kamu ihtiyaçları için 1,5 milyar TL

 

Depremde 448 sağlık çalışanı hayatını kaybetti

 

Adıyaman'da yıkılan 3 sitenin müteahhidi tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş24 Şubat 2023 09:45

    Hükümete ve muhalefete açık çağrı İmar Affı yasaklansın

  • Mucise Reis : )24 Şubat 2023 09:13

    internette gördüm. Bakan şu kadar tutuklama, göz altı inceleme vb oldu diye anlatıyor.. Sormak isterim...ben 15,000 kişi tutukladığımda nasıl suçluları ortay açıkartırım ? = mahkemede..mahkeme nasıl karar verir = dediller, somut deliller ve ispatlar siter... peki siz önce ne yapmalı idiniz ? delilleri korumalı idiniz... peki deliller korundumu ? toplandı mı ? sizmi yaptınız avukatlar odası mı yaptı ? belediye mi yaptı ? gerçekten nasıl konuşabiliyorlar, biz hukukçu değiliz ama sayelerinde azıcık ucundan hukukçuda olduk :D ... hepimiz asıcık ucundan muteahit, yapı denetçisi, jeoloji uzmanlık , afedde mudahale, vb.. herşey olmak zorundayız. çunku ilgili görevi yapanlar malesef bizleri bu alanda uzmanlaşıp, öğretmeye itiyor . gerçekte bu böyle olmamalı.. geçmişte madencilik  işleri, bazen trenve makınıstlık işleri.. sorun hantal bir devlet yapmaları, personelın beceriksiz ve uzmanlaşma imkanı bulamaması snaırım. ona atama buna atama dorum ortada...