E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHaluk Levent'ten üzen haber!---

Haluk Levent'ten üzen haber!

Haluk Levent'ten üzen haber!
07 Şubat 2023 - 15:33 borsagundem.com

Haluk Levent'in kuzeni Güven Dönbak yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Ahbap Derneği'nin kurucusu şarkıcı Haluk Levent'in kuzeni Güven Dönbak yaşanan deprem felaketinde enkaz altında kaldı ve hayatını kaybetti.

Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtulamadı” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Deprem bölgesinde OHAL ilan edildi

 

Deprem komşuyu da vurdu: Suriye'de 1602 can kaybı

 

Pegasus deprem bölgelerinden uçuşlarda fiyatı sabitledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (07 Şubat 2023 19:04

    üzüldük. ama büyük kampanya başlattı. kripto cüzdanlar üzerinden 2 milyon doları geçen bir destek buldu. Özellikle yurtdışından bi rçok insan kendisine bu konuyu iletti. konteynar evler alacak. Sosyal medyada büyük ilgi gören kampanya 10 gün kadar izin aldı devlet yetkililerinden... umarız 2 bin konteyner kısa süede 10 bin bullacak.  Millet güvenlir insanları paraya boğuyor gerçekten anlık izlerken şaşkın duruma düştüm. bir kaç saatte 1 milyon dolar bağış topladı. kaça gider bu rakam bilemiyorum...

  • baran07 Şubat 2023 17:44

    Allah rahmet eylesin!  Başınız sağolsun Haluk Levent!  Ne yaparsınız ki hayat böyle bir şey!  Ölümün ise ne zaman kime geleceği belirsiz.