E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGuterres'ten Kur'an ayetiyle küresel barış çağrısı---

Guterres'ten Kur'an ayetiyle küresel barış çağrısı

Guterres'ten Kur'an ayetiyle küresel barış çağrısı
23 Nisan 2020 - 06:25 borsagundem.com

BM Genel Sekreteri Guterres, yayımladığı mesajla Müslümanların Ramazan ayı için iyi dileklerini sundu. Guterres, Kur'an-ı Kerim'deki barış ayetlerini hatırlatarak küresel barış çağrısı yaptı

Birlemiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, ''Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca Müslümana, kutsal Ramazan ayı başlarken en samimi dileklerimi sunuyorum.'' mesajını paylaştı.

Guterres, yazılı bir açıklama yaparak, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla, Müslüman toplumuna mesaj gönderdi.

''Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca Müslümana, kutsal Ramazan ayı başlarken en samimi dileklerimi sunuyorum.'' ifadesini kullanan Guterres, ''Bu, elbette çok farklı bir Ramazan olacak. Birçok toplu faaliyet, Kovid-19 salgınıyla mücadele için alınan önlemlerden doğal olarak etkilenecek.'' değerlendirmesinde bulundu.

Birçok insanın da Ramazan ayına savaşların gölgesinde girdiğine dikkati çeken Guterres, Kur'an'daki barış ayetlerini hatırlatarak, küresel ateşkes çağrısında bulundu ve savaşın, insanlığın ortak düşmanı virüse karşı verilmesi gerektiğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlginç23 Nisan 2020 12:06

    Şu Guterres'in alıntı yaptığı Kur'an ayetlerini bir kez de siz yazsaydınız. Haber yapıyorsunuz, içeriği boş. Elin gavuru bile islam'a daha saygılı. Şu memlekette insanların % kaçı acaba Kur'an okumuş? Gavur roman gibi kalkıp okuyor oysa. 

  • fafa23 Nisan 2020 11:27

    Bir Hristiyan olan Portekizli bile tahammül edemiyor,Müslüman'ın birbirini öldürmesine.Onun için Kuran ı Kerim'den bir ayetle barış çağrısı yapıyor.