E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül'den Öcalan açıklaması---

Gül'den Öcalan açıklaması

Gül'den Öcalan açıklaması
18 Mart 2014 - 19:14 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül AİHM'nin Abdullah Öcalan ile ilgili verdiği kararı değerlendirdi

Danimarka'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AİHM'in Abdullah Öcalan'la ilgili kararı için "uzmanların detaylı çalışması gerekir, ondan sonra konuşmak lazım" dedi.

Kopenhag'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Danimarka Başbakanı Helle Thorning Schmidt ile görüştü ve Türkiye ile Danimarka arasındaki bazı anlaşmalara imza attı. 

Görüşmelerin ardından Gül ve Schmidt ortak basın toplantısı düzenledi. 

Cumhurbaşkanı Gül, "İlişkilerimizi daha ileriye taşımak arzusundayız. İkili ilişkilerimizi konuştuk. Avrupa 'daki yabancı düşmanlığı ve İslamofobi gibi konularda kaygılarımı dile getirdim, görüşlerimizi paylaştık. Dış politika ile ilgili konular önemli. 2 müttefik ülke olarak Ukrayna ve Kırım'ı konuştuk ve toprak bütünlüğüne dair ortak fikirlerimizi beyan ettik. Bu konularda soğukkanlı olunmasını yoksa yeni bir soğuk savaş dönemin başlamasının kimseye fayda sağlamayacağını paylaştık. Suriye'de olup bitenleri Danimarka da takip ediyor" dedi. 

AİHM, Öcalan kararını açıkladı

AİHM'İN ÖCALAN KARARI 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir gazetecinin AİHM'in Öcalan kararına dair sorusuna, "AİHM'in kararını sabah gördüm ama uzmanların detaylı çalışması gerekir, ondan sonra konuşmak lazım" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KAÇACAK DELİK YOK.19 Mart 2014 00:07

    Apo piçini zaten karşılıklı anlaşarak bırakacaksınız kimi kandırıyorsunuz ölçülen ölçülmüş biçilen biçilmiş geriyede milleti kandırmak kalmış ama bunların hesapları 30 MARTTA vede 2015 genel seçimlerinde sizlerden sorulacaktır.LANET OLSUN ki sizin gibileri nasıl destekleyerek vede destekleterek buralarakadar taşıdık yazıklar olsunki bizlere sizlere okadarda inanmıştık haklarımız HARAMZIKKIM OLSUN inşallah hepinizden hasap sorarlar kaçacak delik bulamıyasınız.