E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökhan Uskuay, Allbatross Portföy’e geçti---

Gökhan Uskuay, Allbatross Portföy’e geçti

Gökhan Uskuay, Allbatross Portföy’e geçti
18 Temmuz 2022 - 14:14 borsagundem.com

Stratejist Gökhan Uskuay’ın yeni adresi Allbatross Portföy Yönetim Şirketi oldu

Sermaye piyasalarının deneyimli stratejisti Gökhan Uskuay’ın yeni adresi Allbatross Portföy Yönetim Şirketi oldu. Şubat 2021’den beri Ünlü Menkul Değerler A.Ş.’de kıdemli müdür görevini yürüten Uskuay, bundan böyle kariyerini fon ve portföy yönetimi alanında sürdürecek. 20 yıllık mesleki tecrübeye sahip olan Uskuay, sosyal medyada ekonomi alanında en çok takip edilen isimler arasında yer alıyor. Uskuay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sektördeki 20 yılımın 19 yılını verdiğim stratejist kimliğimi ve ÜNLÜ & Co'daki çalışma hayatımı noktalıyorum. ÜNLÜ & Co ailesine, bana sundukları verimli, güzel ve huzurlu çalışma ortamı için teşekkür ediyorum” dedi.

Gökhan Uskuay kimdir?

1979 yılında İstanbul’da doğan Gökhan Uskuay, iktisat üzerine lisans eğitimi almış ve uluslararası finans ve bankacılık üzerine yüksek lisans yapmıştır. İş hayatında, İktisat Portföy Yönetimi, Marbaş Menkul Değerler, Turkish Yatırım A.Ş, Global Menkul Değerler, Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de stratejist ve araştırma görevlerinde yer alan Uskuay, en son Şubat 2021’den beri Ünlü Menkul Değerler A.Ş.’de kıdemli müdür görevini yürütüyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)