E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek Çarşı'yı çok kızdıracak!---

Gökçek Çarşı'yı çok kızdıracak!

Gökçek Çarşı'yı çok kızdıracak!
25 Temmuz 2013 - 15:50 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu kez Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu Çarşı'yı hedef aldı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkati çeken Melih Gökçek, yıkımı devam eden BJK İnönü Stadı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
Yıkım sırasında tarihi eserlere rastlandığı iddiaları üzerine Gökçek, Çarşı'nın Gezi Parkı olaylarında yer almasına da gönderme yaparak, "Çarşı'da samimiyetin 's'si varsa İnönü’nün yeşil alan olarak değerlendirilmesini ve altındaki tarihi eserlerin yeryüzüne çıkartılmasını istemesi gerekir. Görelim bakalım Çarşı'nın samimiyetini" dedi.
Twitter'dan Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'na ihbarda bulunan Gökçek, “İnönü Stadı'nın altından tarihi eser çıktı. Derhal müdahale ediniz. Aksi taktirde hakkınızda suç duyurusunda bulunurum. Demedi demeyin" şeklinde tweet attı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • T-Rex30 Temmuz 2013 13:49

    İbrahim Melih "ZEVZEK" ....

  • melih26 Temmuz 2013 14:46

    bende bir beşiktaş taraftarı olrak soruyorum çıkan tarihi eserlerin korunması ve oranın yeşil alan olarak düzenlenmesini isteyecek kadar mert mi acaba sözde çarşı grubu yoksa paryla askerlik yapan lejyonermi...tüm çarşı grubu üyelerini bağlamaz sadece kendini çapulcu diye ifade edenleri bağlar

  • osman25 Temmuz 2013 16:12

    duvara toslayanlar sen ve baskanin uzatmalari oynuyorsunuz

  • Hasan25 Temmuz 2013 16:10

    Bu herif Ankara'dan baska her isle ugrasiyor ve 20 senedir nasilsa surekli "seciliyor". Millete oy verme hakki 'bedava' veriliyorya, dusunmeden etmeden uc bes gunluk muhabbete secim yapiyorlar. Sonra da demokrasiymis, sandikmis. "Demokrasi"nin sonucu buysa ben dikta istiyorum. Ya da birilerinin onlarca yil koltugu buldumu gitmemek icin her turlu yalan ve dalavereden cekinmedikleri bir seye demokrasi deniyorsa,

  • levent25 Temmuz 2013 16:04

    çarşı karar versin stad mı, tarihi esermi.

  • ömer25 Temmuz 2013 16:01

    anlamadın mı başkan mesela gezi değil ağaç değil mesele hükümeti devirmekti ama duvara tosladılar.