E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri"Global Tower’da ülkeler birleşti, halka arz sırada"---

"Global Tower’da ülkeler birleşti, halka arz sırada"

Global Tower’da ülkeler birleşti, halka arz sırada
20 Ocak 2017 - 11:41 borsagundem.com

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, geçtiğimiz yıl halka arzı son anda ertelenen Global Tower ‘a yönelik yeni plan için konuştu

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, güvenli ve istikrarlı bir piyasa beklentisi gerekçesiyle Global Tower’ın geçtiğimiz yıl Ekim ayında son anda ertelenen halka arzının önümüzdeki dönemde yeniden gündeme geleceğini söyledi. Davos’ta, Bloomberg HT Ekonomi Koordinatörü Gökhan Şen’in sorularını yanıtlayan Kaan Terzioğlu, “Global Tower olarak Türkiye, Ukrayna, Belarus, Kıbrıs operasyonlarımızı birleştirdik. Halka açılmayı da önümüzdeki dönemlerde göreceğiz” diye konuştu.

TURKCELL KUR YÜKSELİŞİNDEN NE KADAR ETKİLENDİ?

Terzioğlu, Turkcell’in kurdaki dalgalanmalardan nasıl etkilendiği hakkındaki soruya da şu yanıtı verdi: “Biz 2016’nın ilk çeyreğinde gerekli borçlanmalarımızı tamamladık. Doğru fiyatlardan, doğru vadelerle 2.9 milyar dolarlık uluslararası fonlama yaptık. Fakat daha sonra bu fonlamamızı TL’ye çevirdik. Dolayısıyla biz, bu kur yükselişinden pazarın yaşadığı kadar bir etkileşim yaşamadık.”

Turkcell, Global Tower'ın halka arzını erteledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 80,95
En Yüksek: 80,95
En Düşük: 79,25
Değişim 0,94 %
FK: 14,19
PD / DD: 1,46
İşlem Hacmi 2.624.092.037
Toplam Adet: 32.698.935
Ağırlıklı Ort.: 79,96
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cüneyt 20 Ocak 2017 14:55

    tcell halka açılmış ne olmuş ki iştiraki halka açacak ? her gün yatırımcı dan lanet yiyorsun haberiniz varmı kaan terzioğlu ?