E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Gezi' yine kapatıldı---

'Gezi' yine kapatıldı

'Gezi' yine kapatıldı
03 Ağustos 2013 - 17:57 borsagundem.com

Sosyal medyada yayılan bir çağrı üzerine polis geniş güvenlik önlemleri alarak Taksim Gezi Parkı'nı vatandaşlara kapadı

Sosyal medyada yayılan ve Taksim'e 1 milyon kişinin çağrıldığı belirtilen açıklama nedeniyle polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis, Gezi Parkı'nı yine vatandaşlara kapattı.
Taksim Meydanı'nda da geniş güvenlik önlemleri alındı. İstiklal Caddesi'nin girişine de TOMA konuşlandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sittinsene04 Ağustos 2013 01:26

    ortadoğuda heryerde kardeş kanı akıyor. suriye, mısır, afganistan, ırak ve şimdi de tunusta oyunlar sergileniyor. türkiyede bu arada karıştırılmak isteniyor. anamuhalefet iktidar olma uğruna her hain oyuna çanat tutuyor ve destekliyor. tek kardeş kanın oluk oluk akmadığı ülke türkiye kaldı. yaşadığım onca ekonomik krizlerden badirelerden ve IMF borçlardan daha yeni kurtulmuşken üçüncü köprü yapılacakken, marmararay hizmete girerken istanbulun üçüncü havaalanı ihalesi yapılıp türkiye kanatlanmışken ne olduda birbirimize girdik. mısırda, suriyede, ıraktaki akan kan cnn international, abd, almanya ve abnin ilgisini çekmemişken ne olduda türkiyenden saatlerce canlı yayınlar, türkiyeye karşı bildiler yayınlamalar, çocuk azarlar gibi kulak çekmeler size bir şey anlatmıyor mu? israil bu olaylarla türkiyenin karışmasını arzularken birbirimizden ne kadar nefret ediyormuşuz da düşmanlarımızdan birbirimize düşmemek için uyarılar alıyoruz. Allah hepimize akıl fikir versin.

  • HASİP03 Ağustos 2013 21:36

    taksimi mikrop yuavası haline getirenler iyice bağışıklık kazanmadan oradan ayrılmayacaklar FAKAT HİÇBİRŞEY SANDIKTAN ÜSTÜN DEĞİL DEMOKRASİNİN %50 LİK ŞAMAR YETMİYORSA BİR DAHAKİNE %60 TA BULUŞURUZ

  • Byk03 Ağustos 2013 21:10

    Taksim parkı kapalı fakat suriye sınırı herkese açık. Her gün seken mermilerden insan ölüyor.

  • mrt olk03 Ağustos 2013 19:41

    Birileri hala ortalığı karıştırma peşinde ülkemizi karıştıran bu vatan hainlerine Allah bu mübarek günde vatan sevgisi akıl fikir nasip etsin

  • mehmet03 Ağustos 2013 18:35

    cumartesi günleri kapalıyız anlamadınızmı

  • yeter03 Ağustos 2013 18:08

    hala taksime çağrıda bulunan biri varsa bu suçtur. park büyütüldü ve halka açıldır. anladıkki siz iyilikten anlamıyorsunuz. sizi içeri tıkmalı bir daha da çıkartmamalı.